Nieuws

Blijf ook dit najaar op de hoogte met vier nieuwe webinars

Publicatiedatum 13 juli 2021

Dit najaar hebben we voor u vier webinars die u weer verder brengen in uw vakgebied. Met de aanpak van het stedelijk waterbeheer in Vlaanderen, de voordelen van de BGT-inloopTool en hoe data slim kan worden gebruikt voor modelleren. In november en december wordt u bijgepraat over de aanpak van asbest in riolen en over circulair stedelijk waterbeheer.

Het eerste webinar kijken we over de grens bij onze zuiderburen.. Wat kunnen we daar leren? Vlaanderen kiest veel radicaler dan Nederland voor verwerking van hemelwater op particulier terrein en aanpak aan de bron. Hugo Gastkemper (Stichting RIONED) gaat op 7 oktober in het webinar Hemelwater, de Vlaamse aanpak in gesprek met Wendy Francken (VLARIO) om uit te zoeken wat we kunnen leren van onze zuiderburen.

Op 4 november geeft Arnold van ’t Veld (Nelen & Schuurmans) een instructie van de BGT-inloopTool en een toelichting op de BGT-inlooptabel in het webinar De BGT als goede basis voor systeeminzicht. Hij laat zien hoe u uit de BGT een eenvoudige basis legt voor de oppervlakken in een hydraulisch model.

De webinars op 18 november en 2 december vertellen u over de aanpak van asbest in riolen en circulair stedelijk waterbeheer. Meer informatie volgt binnenkort, houd de nieuwsbrief in de gaten!

Stichting RIONED organiseert gratis webinars exclusief voor haar begunstigers en hun medewerkers. De webinars beginnen om 13.30 uur. U kunt u tot één dag voor het webinar aanmelden. Heeft u wel interesse, maar bent u onverhoopt verhinderd? Dan is het nog steeds zinvol om u aan te melden. Wij sturen namelijk een bericht naar alle mensen die zich hebben aangemeld zodra het webinar terug te kijken is op riool.net.

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar onze andere webinars? Die vindt u in het overzicht van aanstaande webinars en webinars om terug kunt kijken.

Op riool.net vullen we de agenda steeds aan met voor u interessante webinars. Blijf op de hoogte via RIONEDnieuws en volg ons op LinkedIn.

Alle nieuwsberichten