Webinars

Laatst geac­tu­aliseerd 01 april 2022

Wilt u uw kennis vergroten op het gebied van stedelijk waterbeheer en riolering? Stichting RIONED biedt haar begunstigers en hun medewerkers gratis webinars aan over een tal van onderwerpen. Blijf up-to-date in uw vakgebied en volg onze webinars. Terugkijken? Bekijk het overzicht van de gehouden webinars.

De webinars worden gegeven door professionals uit het vakgebied en auteurs die gewerkt hebben aan actualisaties van de Kennisbank Stedelijk Water. U krijgt praktische en actuele informatie en daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat.

Voor wie?

Stichting RIONED organiseert de gratis webinars exclusief voor haar begunstigers en hun medewerkers.  Het gehele professionele werkveld van stedelijk waterbeheer is begunstiger van Stichting RIONED.

Welke webinars staan binnenkort gepland? Reserveer nu uw plek!

Klik steeds op de titel van het webinar om uw plek te reserveren.

  • 21 april 2022 – Asbesthoudende rioleringskit saneren 
    Suzanne Spaan (blootstellingsdeskundige met ervaring binnen het asbest-veld, TNO) en René van den Buijs (Hoger Veiligheidskundige, Arbeidshygiënist & Asbestdeskundige, Future-Proof B.V.)
  • 12 mei 2022 – Feiten en fabels over energie en (stedelijk) water
    Ruben Roelofs (adviseur stedelijk waterbeheer, Royal HaskoningDHV), Timon Huijzendveld (adviseur stedelijk waterbeheer, Royal HaskoningDHV) en Wouter Stapel (adviseur waterketen, Royal HaskoningDHV)

Terugkijken?

Hieronder vindt u de webinars die de afgelopen maanden zijn gehouden. Bij elk webinar vindt u een handig overzicht wat is behandeld met vermelding van de starttijden in de opname.

Blijf op de hoogte

Op riool.net vullen we de agenda steeds aan met voor u interessante webinars. Blijf op de hoogte via RIONEDnieuws en volg ons op LinkedIn.