Evenement & Opleiding

Stichting RIONED organiseert jaarlijks diverse evenementen en opleidingen, al dan niet in samenwerking met andere (koepel)organisaties. Hier vindt u een overzicht met verwijzingen naar detailinformatie. Bekijk in de agenda welke evenementen en bijeenkomsten al gepland zijn.
Direct naar Agenda

Branchestandaard gemeentelijke watertaken

De branchestandaard beschrijft welke activiteiten, kennis en competenties nodig zijn voor het uitvoeren van de gemeentelijke watertaken.

Alles over de Branchestandaard
Heeft uw organisatie voldoende kennis in huis om de gemeentelijke watertaken uit te kunnen voeren? Ga aan de slag met de Branchestandaard organisatiescan.
Vragen

Komt u ook naar de RIONEDdag 2022?

De RIONEDdag is dé jaarlijkse bijeenkomst en ontmoetingsplek voor de vakwereld. Tegelijk neemt Hugo Gastkemper na 22 jaar afscheid als directeur. Zien we u ook op donderdag 16 juni 2022?

RIONEDdag 2022 en aanmelden

Webinars

Wilt u uw kennis vergroten? Stichting RIONED organiseert gratis webinars voor haar begunstigers en hun medewerkers.

Meer informatie en webinars terugkijken

Traineeship Stedelijk Water

Bent u op zoek naar een starter die bereid is om de handen uit de mouwen te steken op het gebied van stedelijk water? Bied dan een plek aan een Nationaal Watertrainee!

Toelichting en aanmelden

Bijeenkomsten en studiedagen

Stichting RIONED organiseert jaarlijks diverse bijeenkomsten, al dan niet in samenwerking met andere (koepel)organisaties.

Kom ook naar de bijeenkomsten en studiedagen

Hbo

Stichting RIONED ondersteunt het hbo met de ontwikkeling van lesmaterialen en de organisatie van activiteiten voor studenten.

Hbo activiteiten