Evenement & Opleiding

Stichting RIONED organiseert jaarlijks diverse evenementen en opleidingen, al dan niet in samenwerking met andere (koepel)organisaties. Hier vindt u een overzicht met verwijzingen naar detailinformatie. Bekijk in de agenda welke evenementen en bijeenkomsten al gepland zijn.
Direct naar Agenda

Wat is de Branchestandaard?

De Branchestandaard gemeentelijke watertaken met haar kennisscan is een scherp instrument. Het geeft bijvoorbeeld inzicht welke kennis en competenties professionals en organisaties al in huis hebben.

Alles over de Branchestandaard?

Kijkt u ook naar RIONEDdag Digitaal?

De RIONEDdag is de jaarlijkse bijeenkomst en ontmoetingsplek voor de vakwereld. Dit jaar vond de RIONEDdag op donderdag 28 januari 2021 digitaal plaats. Beleef deze RIONEDdag Digitaal opnieuw.

RIONEDdag Digitaal terugkijken

Webinars

Wilt u uw kennis vergroten? Stichting RIONED organiseert gratis webinars voor haar begunstigers en hun medewerkers.

Meer informatie en webinars terugkijken

Bijeenkomsten en studiedagen

Stichting RIONED organiseert jaarlijks diverse bijeenkomsten, al dan niet in samenwerking met andere (koepel)organisaties.

Kom ook naar de bijeenkomsten en studiedagen

Traineeship Stedelijk Water

Bent u op zoek naar een starter die bereid is om de handen uit de mouwen te steken op het gebied van stedelijk water? Bied dan een plek aan een Nationaal Watertrainee!

Toelichting en aanmelden

Hbo

Stichting RIONED ondersteunt het hbo met de ontwikkeling van lesmaterialen en de organisatie van activiteiten voor studenten.

Hbo activiteiten