Agenda

 • Platform Nieuwe Sanitatie

  12 april 2017, Amersfoort. Duurzaamheid, de circulaire economie en kostenefficiency zijn drijvende krachten achter initiatieven om afvalwater lokaal te behandelen, er energie uit te winnen of samen met andere afval(water)stromen te behandelen. Tijdens de platformdag geven we een overzicht van de lopende projecten en initiatieven in Nederland en inventariseren we de huidige kennisvragen.

  Meer informatie en aanmelden
 • Down the drain 2017

  18 april 2017, Ede. Sinds 2010 het jaarlijkse kennis- en carrière-event over urban drainage voor hbo-studenten, dat jongeren laat kennismaken met de veelzijdigheid van en beroepsmogelijkheden in de sector. Vakcolleges, werksessies en kennismaken met vakmensen zijn de basisingrediënten van deze inspirerende dag. Een must voor hbo-studenten in de watersector. En voor de vakwereld dé manier om zich te etaleren bij aanstormend hbo-talent.

  Meer informatie
 • Mini- en maxicursussen september

  28 september 2017, Utrecht. Praktijkgerichte halfdaagse en dagcursussen voor en door rioleringsbeheerders, beleidsmedewerkers riolering en water en projectleiders civiele techniek.

  Meer informatie