Maxi- en minicursussen

In 2019 vinden de maxi- en minicursussen plaats op 21 maart en 26 september. Rond december 2018 is het programma voor 21 maart bekend. Op deze pagina vindt u dan het programma en kunt u zich aanmelden.

Bent u werkzaam op het gebied van stedelijk waterbeheer of riolering? Onze cursussen geven u praktische informatie, nieuwe kennis en uitwisseling van ervaringen. De docenten zijn deskundige specialisten en ervaren vakgenoten. Een minicursus behandelt een onderwerp in één dagdeel. Een maxicursus biedt in twee dagdelen voldoende tijd voor oefening met de lesstof. 

Uitgebreide informatie over de cursussen die zijn gegeven op 27 september 2018 vindt u in de folder.

Incompanycursus

Een maxi- of minicursus kan ook incompany verzorgd worden voor uw gemeente of regio. U kunt dan gebruik maken van het bestaande cursusmateriaal of aangepast materiaal aan uw specifieke omstandigheden. U kunt een incompanycursus volgen met alleen rioleringsbeheerders of juist verbreed met relevante collega's op andere terreinen. De mogelijkheden willen we graag met u bespreken. Wilt u meer weten neem dan contact op met Oscar Kunst, Stichting RIONED 0318 - 631111 of info@rioned.org

Algemene voorwaarden

Voor maxi- en minicursussen gelden de Algemene voorwaarden bijeenkomsten Stichting RIONED


ProductenU Bezocht Onlangs


GEEF UW SUGGESTIE