Maxi- en minicursussen

In 2019 vonden de maxi- en minicursussen plaats op donderdag 21 maart 2019.

Ben je werkzaam op het gebied van stedelijk waterbeheer of riolering? Onze cursussen geven je praktische informatie, nieuwe kennis en uitwisseling van ervaringen. De docenten zijn deskundige specialisten en ervaren vakgenoten. Een minicursus behandelt een onderwerp in één dagdeel. Een maxicursus biedt in twee dagdelen voldoende tijd voor oefening met de lesstof. 

Uitgebreide informatie over de cursussen die zijn gegeven op 21 maart 2019 vind je in de folder.

Geen minicursussen in september 2019

De afgelopen jaren daalt de belangstelling voor de minicursussen. Dit maakt het lastig om een breed en kwalitatief goed programma aan te bieden. Daarom vervalt de geplande editie van september 2019. We gaan kijken hoe de minicursussen in 2020 vorm kunnen krijgen. Suggesties zijn welkom via mail.

Incompanycursus

Een maxi- of minicursus kan ook incompany verzorgd worden voor jouw gemeente of regio. Je kunt dan gebruik maken van het bestaande cursusmateriaal of aangepast materiaal aan jouw specifieke omstandigheden. Je kunt een incompanycursus volgen met alleen rioleringsbeheerders of juist verbreed met relevante collega's op andere terreinen. De mogelijkheden willen we graag met je bespreken. Wil je meer weten neem dan contact op met Oscar Kunst, Stichting RIONED 0318 - 631111 of info@rioned.org.

Algemene voorwaarden

Voor maxi- en minicursussen gelden de Algemene voorwaarden bijeenkomsten Stichting RIONED


ProductenU Bezocht Onlangs


GEEF UW SUGGESTIE