Vers bloed via Traineeship Stedelijk Water

Breng nieuwe, jonge collega’s in uw organisatie via het Traineeship Stedelijk Water. Het traineeship omvat werving, scholing en persoonlijke ontwikkeling. 

Het Traineeship Stedelijk Water biedt gemeenten, waterschappen, adviesbureaus en andere werkgevers professionals die enthousiast zijn voor een carrière in het stedelijk waterbeheer. Samen met Stichting RIONED en Wateropleidingen is een speciaal programma voor trainees stedelijk water gestart.

Trainees werken vier dagen in de week in een juniorpositie bij een organisatie binnen de watersector. De vijfde dag is de traineedag. Hier doorlopen de jonge talenten een speciaal ontwikkeld programma van trainingen gericht op persoonlijk leiderschap en inhoudelijke opleidingen, waarin zij zich in twee jaar ontwikkelen tot zelfstandig werkend professional binnen het stedelijk water. De trainees hebben ook een persoonlijke coach en hebben diverse intervisiebijeenkomsten om theorie en praktijk met elkaar te verbinden. Zo hebt u een enthousiaste starter in huis die de handen uit de mouwen wil steken én ontwikkelt de trainee zich in hoog tempo tot een inhoudelijk onderlegde zelfsturende professional binnen de watersector. 

Nationaal Watertraineeship, Wateropleidingen en Stichting RIONED borgen de kwaliteit. De trainees komen in loondienst van uw organisatie of worden gedetacheerd vanuit Nationaal Watertraineeship.

Voor meer informatie ga naar de website van het Nationaal Watertraineeship. U kunt ook contact opnemen met Nationaal Watertraineeship via telefoon: 070-3319949 of e-mail

Lees de brochure.

Thijs Strating is de eerste trainee die de NWT-special Stedelijk Water volgt. Lees hier wat hij van het Traineeship Stedelijk Water vond.