Bijeenkomsten en studiedagen

Laatst geac­tu­aliseerd 01 december 2021

Stichting RIONED organiseert jaarlijks diverse bijeenkomsten, al dan niet in samenwerking met andere (koepel)organisaties. Hier vindt u een overzicht met verwijzingen naar detailinformatie.

Kijk in de Agenda voor het actuele aanbod.

RIONEDdag

De RIONEDdag is dé jaarlijkse bijeenkomst en ontmoetingsplek voor de vakwereld: overheden (gemeenten, waterschappen, rijk en provincies), bedrijven (leveranciers, adviesbureaus, inspectiebedrijven en aannemers) en onderwijsinstellingen. 

Persleidingen Event

Het vierde Persleidingen Event was op 11 november 2021 in Zwolle. In het ochtenddeel lag het accent op data-uitwisseling voor inzicht in bijvoorbeeld degradatiesnelheid van persleidingen. De middag begon met bedrijfspresentaties over innovatieve inspectiemethoden, waarna twee workshops ruimte boden om praktijkervaringen met elkaar te delen. Bekijk de presentaties en de resultaten van de workshops van het vierde Persleidingen Event.

Training assetmanagement: intervisie en maatwerk per regio

STOWA en Stichting RIONED bieden samenwerkingsregio's hierbij nu ook eendaagse trainingen op maat. Interesse in een eendaagse intervisietraining assetmanagement?

Studiedag Klimaat Antwerpen

VLARIO is het overlegplatform & kenniscentrum voor rioleringen- en afvalwaterzuiveringssector in Vlaanderen.  De presentaties van de Studiedag Klimaat Antwerpen van 11 oktober 2018. 

Studiereis Zürich

Stadswerk, Stichting RIONED, Koninklijk Waternetwerk, GDO en Waternet organiseerden van 18 t/m 20 sept 2019, samen met de Nederlandse ambassade Zwitserland en de Grün Stadt Zürich, een aantrekkelijk werkbezoek aan de meest duurzame stad ter wereld: Zürich.

Algemene voorwaarden van bijeenkomsten Stichting RIONED

Lees de algemene voorwaarden die van toepassing bij deelname aan elke bijeenkomst van Stichting RIONED.