Bijeenkomsten en studiedagen

Laatst geac­tu­aliseerd 25 oktober 2019

Stichting RIONED organiseert jaarlijks diverse bijeenkomsten, al dan niet in samenwerking met andere (koepel)organisaties. Hier vindt u een overzicht met verwijzingen naar detailinformatie.

RIONEDdag

De RIONEDdag is dé jaarlijkse bijeenkomst en ontmoetingsplek voor de vakwereld: overheden (gemeenten, waterschappen, rijk en provincies), bedrijven (leveranciers, adviesbureaus, inspectiebedrijven en aannemers) en onderwijsinstellingen. 

Maxi- en minicursussen

Tijdens de maxi- en minicursussen kunt u zelf kiezen uit een programma van ongeveer 20 verschillende cursussen.

Studiedag Professioneel persleidingenbeheer

Op dinsdag 19 maart 2019 wisselden 85 vakgenoten in Gorinchem uitgebreid van gedachten over het beheer van persleidingen.

Studiedag ‘Over last van wateroverlast’

Een hoosbuibestendige woonomgeving staat hoog op de maatschappelijke en politiek-bestuurlijke agenda. Tijdens de studiedag ‘Over last van wateroverlast’ op 10 oktober 2019 kreeg u bouwstenen voor oplossingen en wisselt u ervaringen uit met collega’s. 

Training assetmanagement: intervisie en maatwerk per regio

STOWA en Stichting RIONED bieden samenwerkingsregio's hierbij nu ook eendaagse trainingen op maat. Interesse in een eendaagse intervisietraining assetmanagement?

Studiedag Klimaat Antwerpen

VLARIO is het overlegplatform & kenniscentrum voor rioleringen- en afvalwaterzuiveringssector in Vlaanderen.  De presentaties van de Studiedag Klimaat Antwerpen van 11 oktober 2018. 

Studiereis Zürich

Stadswerk, Stichting RIONED, Koninklijk Waternetwerk, GDO en Waternet organiseerden van 18 t/m 20 sept 2019, samen met de Nederlandse ambassade Zwitserland en de Grün Stadt Zürich, een aantrekkelijk werkbezoek aan de meest duurzame stad ter wereld: Zürich.

Algemene voorwaarden van bijeenkomsten Stichting RIONED

Lees de algemene voorwaarden die van toepassing bij deelname aan elke bijeenkomst van Stichting RIONED.