RIONEDdag

De RIONEDdag is dé jaarlijkse bijeenkomst en ontmoetingsplek voor de vakwereld stedelijk waterbeheer. Neem deze editie eens een collega mee om ook in de wereld van het stedelijk waterbeheer te duiken; zo brengen we op 1 februari ‘Kennis voor Elkaar’ gelijk in uitvoering! Spreken we elkaar tijdens de RIONEDdag 2024?

Het programma

De RIONEDdag 2024 staat in het teken van Kennis voor elkaar. We starten de dag met de lancering van de Arbeidsmarktagenda stedelijk waterbeheer. Luister mee naar de keynotes van poolonderzoeker Peter Kuipers Munneke en in de middag futuroloog Richard van Hooijdonk.

Het programma

Neem deel aan het Gevarieerd programma in het Beatrixtheater en in de Expozaal...

Luister mee in de Expozaal over nieuwe Toolbox Actief Grondwaterbeheer, de aanpak Europese afvalwaterrichtlijn en verrijk uw kennis in de Tooltuin. En doe mee in het Beatrixtheater voor de interactieve sessie ‘Nieuw elan voor stedelijk water’.

Bekijk het Gevarieerd programma in het Beatrixtheater en in de Expozaal

Of neem deel aan één microcursus...

Voor diegene die dieper de inhoud in willen op een specifiek onderwerp zijn er de microcursussen. Wat moet u met zwavelzuuraantasting in het riool? Of hergebruik en circulariteit in stedelijk waterbeheer. Bekijk deze twee en de vijf andere microcursussen.

Naar microcursussen

Wie wint de RIONEDinnovatieprijs 2024?

Bekijk de inzendingen voor de RIONEDinnovatieprijs 2024. Binnenkort, rond 11 december 2023, worden de genomineerden voor de RIONEDinnovatieprijs bekend gemaakt.

Bekijk de inzendingen van de RIONEDinnovatieprijs 2024

Praktische informatie

Alle informatie op een rij over de locatie, tarieven, aan- en afmelden, toegangsbeleid en de voorwaarden.

Meer praktische informatie

Dit was RIONEDdag 2023: De wijk in

De RIONEDdag op 6 april 2023 stond in het teken van ons jaarthema ‘De wijk in’. Bekijk een korte impressie van de dag. Zien we u ook op de volgende RIONEDdag 1 februari 2024?

Bekijk RIONEDdag 2023

Dit was RIONEDdag 2022

Klimaatverandering, circulariteit en de energietransitie stonden centraal op deze RIONEDdag 2022. Een korte impressie van de RIONEDdag 2022 op donderdag 16 juni in Utrecht.

Bekijk RIONEDdag 2022