RIONEDdag

De RIONEDdag is dé jaarlijkse bijeenkomst en ontmoetingsplek voor de vakwereld stedelijk waterbeheer. Komt u ook naar de RIONEDdag 2023 in Utrecht: donderdag 6 april 2023? Meld u uiterlijk dinsdag 4 april 2023 aan.
Direct naar Aanmelden Programma

Het programma

Op de RIONEDdag 2023 gaan we de wijk in! Dit jaar staan de verhalen, kansen en problemen uit uw wijken centraal op de RIONEDdag. Praat mee over werk in uitvoering, tref elkaar in het stadspark en vergelijk uw aanpak met die van Vlaanderen.

Het programma

Neem deel aan twee sessies…

Kennis uitwisselen, gedrag verklaren en het opdoen van nieuwe invalshoeken op planvorming: na deelname van dit programmaonderdeel kijkt u met een nieuwe blik naar de situaties in uw wijken. Kies twee van de drie sessies.

Bekijk de drie verschillende sessies

Of één microcursus...

Voor diegene die dieper de inhoud in willen op een specifiek onderwerp zijn er de microcursussen. Hoe maakt u van een GRP een Wrp? Of wat moet u als starter/zij-instromer weten om goed aan de slag te gaan in ons vakgebied? Bekijk deze twee en de vijf andere microcursussen.

Naar microcursussen

Dé genomineerden van de RIONEDinnovatieprijs 2023 zijn bekend

Innovatie in het stedelijk waterbeheer en de riolering stimuleren is belangrijk. Ook dit jaar zijn er weer verschillende innovatieve producten, projecten, processen of een innovatieve diensten ingestuurd. Wie zijn er genomineerd? Wie mag zijn/haar innovatie pitchen voor een groot publiek in Utrecht tijdens de RIONEDdag 2023?

Bekijk de genomineerden en alle inzendingen van de RIONEDinnovatieprijs 2023

Praktische informatie

Alle informatie op een rij over de locatie, tarieven, aan- en afmelden, toegangsbeleid en de voorwaarden.

Meer praktische informatie

Dit was RIONEDdag 2022

Klimaatverandering, circulariteit en de energietransitie stonden centraal op deze RIONEDdag 2022. Een korte impressie van de RIONEDdag 2022 op donderdag 16 juni in Utrecht.

Bekijk RIONEDdag 2022