RIONEDdag

Het is dé jaarlijkse bijeenkomst en ontmoetingsplek voor de vakwereld. De RIONEDdag biedt een mix aan actuele thema's en vraagstukken, met professionals uit het vakgebied die verdiepende parallelsessies geven, de verkiezing van de innovatie van het jaar en uiteraard is er ook ruimte voor ontmoeting met uw vakcollega’s.

Inschrijving RIONEDinnovatieprijs 2022 gesloten

Bekijk hier alle inzendingen voor de RIONEDinnovatieprijs2022, en de verdere procedure. En lees ook hoe oud winnaars van de RIONEDinnovatieprijs terugkijken op hun winnende idee!

Lees meer en bekijk de inzendingen

Reserveer: RIONEDdag 2022

De RIONEDdag 2022, een fysieke bijeenkomst, staat gepland op donderdag 27 januari 2022 in de jaarbeurs in Utrecht. Reserveer deze dag alvast in uw agenda.

Dit was RIONEDdag Digitaal 2021

De RIONEDdag is hét jaarlijkse congres voor professionals in het stedelijk waterbeheer. Deze keer geen ontmoeting in het Beatrix Theater in Utrecht, maar wél een inspirerend online programma, dat begunstigers terug kunnen kijken.

RIONEDdag Digitaal 2021 terugkijken

Impressie RIONEDdag 2020

Nieuwsgierig naar de afgelopen RIONEDdag 2020? Lees de verslagen van alle sessies en zie de foto’s van deze bruisende netwerkdag.

Impressies RIONEDdag 2020