RIONEDdag

De RIONEDdag 2022 is dé jaarlijkse bijeenkomst en ontmoetingsplek voor de vakwereld stedelijk waterbeheer. Met onderwerpen als klimaatverandering, circulair en energietransitie kijkt de RIONEDdag op donderdag 16 juni 2022 vooruit. Tegelijk neemt Hugo Gastkemper na 22 jaar afscheid als directeur. Komt u ook?

Let op! De RIONEDdag 2022 is verplaatst naar 16 juni 2022!

Het programma

Op de RIONEDdag 2022 kijken we vooruit en dat zult u ook zien in het gevarieerde programma. Het speciale afscheidsprogramma van Hugo Gastkemper biedt ruimte voor ontmoeting en afscheid. Nieuwsgierig?

Het programma

Kiest u voor Sessies...

De ontwikkelingen in het vakgebied stedelijk water staan niet stil. Daarnaast wordt circulair stedelijk waterbeheer steeds belangrijker. Twee sessies, met vlammende betogen door meerdere sprekers met ruimte voor discussie. Aan u de keuze.

Naar Sessies

Microcursussen...

Zeven actuele onderwerpen die u dagelijks tegenkomt als stedelijk waterbeheerder. Verdiep en verbreed uw vakkennis tijdens een van de zeven microcursussen. Bekijk het aanbod.

Naar microcursussen

of voor Kennistafels?

Rondom de statafel kunt u kennis opdoen en uitwisselen. Er zijn 25 kennistafels met uiteenlopende projecten, diensten en producten. Ga in gesprek met elkaar!

Naar kennistafels

Verkiezing RIONEDinnovatieprijs 2022

U bepaalt als deelnemer van de RIONEDdag dé winnaar van de RIONEDinnovatieprijs 2022. Bekijk alvast de 3 genomineerden. Wie wordt volgens u de winnaar?

Bekijk de nominaties voor de RIONEDinnovatieprijs 2022

Praktische informatie

Alle informatie op een rij over de locatie, tarieven, aan- en afmelden, toegangsbeleid en de voorwaarden.

Meer praktische informatie

Dit was RIONEDdag Digitaal 2021

De RIONEDdag is hét jaarlijkse congres voor professionals in het stedelijk waterbeheer. Deze keer geen ontmoeting in het Beatrix Theater in Utrecht, maar wél een inspirerend online programma, dat begunstigers terug kunnen kijken.

RIONEDdag Digitaal 2021 terugkijken

Impressie RIONEDdag 2020

Nieuwsgierig naar de afgelopen RIONEDdag 2020? Lees de verslagen van alle sessies en zie de foto’s van deze bruisende netwerkdag.

Impressies RIONEDdag 2020