Nieuws

Nog één week voor uw aanmelding: RIONEDdag 2022!

Publicatiedatum 07 juni 2022

De RIONEDdag op donderdag 16 juni 2022 kijkt vooruit. De grote thema’s dit jaar zijn klimaatverandering, de intensiteit van toekomstige buien, circulariteit en energietransitie in het stedelijk waterbeheer. Er zijn sessies en kennistafels om uit te kiezen. Ook zijn er dit jaar voor het eerst microcursussen voor diegenen die praktische kennis op willen doen. Een echte vakdag voor het stedelijk waterbeheer met volop ruimte voor ontmoeten en kennisdelen.

De RIONEDdag 2022 op donderdag 16 juni belooft om vele redenen een bijzondere editie te worden. Dit jaar staat in het teken van het elkaar weer in het echt zien en het afscheid van onze oud-directeur Hugo Gastkemper. De tijd van de borrel is dan ook verlengd en bevat een kosteloos buffet. Maar ook voor het inhoudelijke programma wilt u de RIONEDdag van 2022 niet missen!

Keuzeprogramma

Dit jaar kunt u kiezen uit drie verschillende programmaonderdelen. De sessies en de kennistafels kende u al. Nieuw dit jaar zijn de microcursussen waarin u in anderhalf uur veel specialistische kennis krijgt. Tijdens de plenaire sessies spreken het KNMI en Stedin over thema’s zoals de intensiteit van toekomstige buien en over de energietransitie. Ook reikt Stichting RIONED de RIONEDinnovatieprijs uit aan de meest innovatieve uitvinding van 2022. Tot slot blikt Hugo Gastkemper terug op 22 jaar in de vakwereld.

Kosteloos annuleren

Wij begrijpen dat het in deze nog wat onzekere tijden lastig kan zijn om u vast te leggen voor een evenement als dit. Daarom kunt u dit jaar tot twee dagen voor de RIONEDdag kosteloos afzeggen. U kunt natuurlijk ook uw toegangsbewijs omzetten naar een collega.
Wij verheugen ons erop u (weer) te ontmoeten op de RIONEDdag!

Ik wil mij aanmelden voor de hele RIONEDdag

Tijdens de RIONEDdag 2022 kunt u deelnemen aan verschillende programmaonderdelen. Er is keuze genoeg om uw vakkennis te verrijken.
In het aanmeldformulier geeft u uw keuze op voor de kennistafels, de sessies of de microcursussen. Daarnaast kunt u ook aangeven of u wel of niet deelneemt aan het avondbuffet.

Aanmelden voor de hele RIONEDdag 2022

Ik wil mij alleen aanmelden voor het afscheid van Hugo Gastkemper

Tijdens het speciale kosteloze middagprogramma nemen we afscheid van onze directeur Hugo Gastkemper. Na afloop is de traditionele netwerkborrel. In het aanmeldformulier kunt u aangeven of u wel of niet deelneemt aan het avondbuffet.

Aanmelden afscheidsprogramma Hugo Gastkemper

Alle nieuwsberichten