Aanmelden hele RIONEDdag 2022

Aanmelden
Begunstiger
Halve dag € 220.00
Hele dag € 220.00
Niet begunstiger
Halve dag € 440.00
Hele dag € 440.00

De RIONEDdag 2022 is verplaatst naar donderdag 16 juni 2022.


De RIONEDdag is dé jaarlijkse bijeenkomst en ontmoetingsplek voor de vakwereld stedelijk waterbeheer. Zien we u op donderdag 16 juni 2022 in het Beatrix Theater – Jaarbeurs Utrecht?

Aanmelden hele dag of middagprogramma

Op deze webpagina vindt u het aanmeldformulier voor deelname aan de hele RIONEDdag. Meld u uiterlijk dinsdag 14 juni 2021 aan.

Wilt u zich enkel aanmelden voor het kosteloze middagprogramma met het afscheid van Hugo Gastkemper? Ga dan naar het aanmeldformulier voor het middagprogramma.

Keuzeprogramma en avondbuffet

Let op! In het aanmeldformulier maakt u middels een uitklapmenu een keuze voor de kennistafels of een sessie of een microcursus. En middels een checkbox geeft u ook aan of u wel of niet deelneemt aan het avondbuffet.

Heeft u uw keuze nog niet gemaakt? Bekijk het programma van de RIONEDdag 2022.

Kosten

De kosten voor de hele RIONEDdag 2022 als u zich aanmeldt:
 
Begunstiger Stichting RIONED € 220,-
Niet-begunstiger Stichting RIONED € 440,-
Student € 45,-
(beperkt aantal toegangsbewijzen beschikbaar)

Alle bedragen zijn exclusief 21% btw en de kosten voor eten en drinken (lunch, netwerkborrel en avondbuffet) zijn inbegrepen. Voor de RIONEDdag 2022 gelden de Algemene voorwaarden bijeenkomsten van Stichting RIONED.

Lees meer over de voordelen van het begunstigerschap en vraag meer informatie aan. Bekijk het overzicht van begunstigers van Stichting RIONED.

Studenten betalen het studententarief

Bent of kent u een student met interesse in ons werkveld? Voor studenten met interesse voor stedelijk waterbeheer is een extra lage toegangsprijs van € 45,- voor de hele dag. In het aanmeldformulier en de bevestiging krijgt u niet het studententarief te zien. Vermeld daarom bij het aanmeldformulier in het opmerkingenveld dat u student bent. Na ontvangst van de aanmelding neemt het secretariaat contact met u op.

Dieetwensen en voedselallergieën

Geef in het aanmeldformulier bij het opmerkingenveld uw eventuele dieetwensen en voedselallergieën op.

Bevestiging en afmelden

Rond woensdag 8 juni 2022 ontvangt u per mail de laatste praktische informatie voor uw deelname aan de hele RIONEDdag. Bent u onverhoopt verhinderd? Tot en met vrijdag 10 juni 2022 kunt u kosteloos per mail annuleren. Een vervanger is welkom. De annulering of de gegevens van de vervanger graag doorgeven per e-mail via info@rioned.org.

RIONEDdag en coronamaatregelen

Stichting RIONED hanteert de actueel geldende coronaregels voor evenementen van de Rijksoverheid als wel specifieke regels van de evenementenlocatie. Deze zijn aan verandering onderhevig. Houd er rekening mee dat u gevraagd kunt worden om een geldig coronatoegangbewijs met legitimatie te tonen. Deelnemers ontvangen op 8 juni 2022 een bevestigingsmail met de laatste praktische zaken, het toegangsbeleid en regels voor de RIONEDdag 2022 en/of het middagprogramma. Mocht dat voor u reden zijn om u af te melden dan kan dat tot en met vrijdag 10 juni 2022 kosteloos.