Aanmelden afscheid Hugo Gastkemper

Aanmelden
Begunstiger
Halve dag € 0.00
Niet begunstiger
Halve dag € 0.00
Tijdens de RIONEDdag 2022 is er een speciaal middagprogramma waarbij ontmoeting en het afscheid van Hugo Gastkemper centraal staan. Zien we u op donderdag 27 januari 2022 in het Beatrix Theater – Jaarbeurs Utrecht?

Aanmelden afscheidsprogramma of hele RIONEDdag

Op deze webpagina vindt u het aanmeldformulier voor deelname aan het kosteloze middagprogramma met het afscheid van Hugo Gastkemper (incl. netwerkborrel en avondbuffet). Aanmelden kan tot en met dinsdag 25 januari 2022. Deelname aan het inhoudelijke programma van de RIONEDdag van 09.00 – 14.00 uur is NIET inbegrepen.

Wilt u zich aanmelden voor de hele RIONEDdag? Ga dan naar het aanmeldformulier voor de hele RIONEDdag.

Avondbuffet

Wanneer u zich aanmeldt voor het middagprogramma, dan kunt u een keuze maken of u wel of niet deelneemt aan het avondbuffet. Eventuele dieetwensen en voedselallergieën kunt u doorgeven in het opmerkingenveld.

Bevestigingsmail en praktische informatie

Rond woensdag 19 januari 2022 ontvangt u per mail de laatste praktische informatie voor uw deelname aan het middagprogramma van de RIONEDdag.

Afmelden

Bent u onverhoopt verhinderd? De annulering kunt doorgeven per e-mail via info@rioned.org.

Coronamaatregelen

Stichting RIONED hanteert de actueel geldende coronaregels voor evenementen van de Rijksoverheid als wel specifieke regels van de evenementenlocatie. Deze zijn aan verandering onderhevig. Houd er rekening mee dat u gevraagd kunt worden om een geldig coronatoegangbewijs met legitimatie te tonen. Deelnemers ontvangen rond 19 januari 2022 een bevestigingsmail met de laatste praktische zaken, het toegangsbeleid en regels voor de RIONEDdag 2022 en/of het middagprogramma. Mocht dat voor u reden zijn om u af te melden dan kunt u de annulering doorgeven per mail via info@rioned.org.