Nieuws

Op projectreis met circulariteit tijdens webinar

Publicatiedatum 05 november 2021

Het concept 'circulariteit' is allang geen noviteit meer en de voordelen zijn evident. Toch blijkt het lastig om circulariteit in het stedelijk waterbeheer door te voeren. Hoe past u dit in uw bestaande systeem in? Hoe combineert u circulariteit met de andere opgaven? Welke overwegingen zijn er en hoe maakt u de juiste keuze? Ga op donderdag 2 december 2021 mee op projectreis in het webinar ‘Handen en voeten geven aan circulariteit’ en vind de antwoorden.

Samen met STOWA, studenten, een team van experts en zes gemeenten is Stichting RIONED in april een project gestart om handvatten te bieden voor de realisatie van circulariteit. Hieruit kwam onder andere de projectreis naar voren. Met deze tool kunt u een project doorlichten waarbij het proces en de rollen van de betrokken partijen zichtbaar worden. 

In het webinar ‘Handen en voeten geven aan circulariteit’ op 2 december nemen Niels van Olffen (Mr. Servitization) en Sander Lubberhuizen (Circulogic) u mee door de projectreis. Aan de hand van interessante voorbeelden uit het veld laten zij zien wat u kunt doen om circulariteit in uw beheerpraktijk toe te passen. Begunstigers van Stichting RIONED kunnen gratis deelnemen.

Meer informatie en aanmelden

Overige webinars en terugkijken

Stichting RIONED organiseert doorlopend webinars. Zo staat op 18 november 2021 het webinar ‘Hoe krijg ik voldoende geschikte collega’s?’ op het programma. Hebt u een webinar gemist? U kunt ze de webinars allemaal terugkijken.
 

Alle nieuwsberichten