Agenda

Webinar Handen en voeten geven aan circulariteit

Datum
02 december 2021 - 02 december 2021
Tijd
13:30 - 14:30
Locatie
webinar

Een circulaire economie levert op termijn maatschappelijke winst op, het voorkomt verspilling en is op termijn profijtelijk. Echter komt de realisatie van de circulaire doelen bovenop al bestaande opgaven. Hoe en waar binnen uw project maakt u effectieve ruimte voor circulariteit? Welke interventies die circulariteit stimuleren zijn vervolgens interessant om toe te passen?

De projectreis geeft hier meer handen en voeten aan. De projectreis is een hulpmiddel waarmee u de rollen en inbreng van alle bij het project betrokkenen inzichtelijk kunt maken en stroomlijnen. Door verbetering van het projectproces ontstaat ruimte voor toevoeging van circulaire oplossingen en interventies.

In dit webinar nemen Niels van Olffen en Sander Lubberhuizen u mee in een nieuw ontworpen procesreis voor stedelijk waterprojecten, gericht op het behalen van circulaire doelen. Aan de hand van voorbeelden laten zij zien hoe u voor verschillende projecten de procesreis kunt toepassen om zo een impuls te geven aan de praktische realisatie van circulariteit.

Niels Olffen van Mr. Servitization heeft ervaring met ontwikkeling van circulaire producten in het bedrijfsleven en kan zo het perspectief van het bedrijfsleven belichten. Sander Lubberhuizen van Circulogic droeg bij aan de invoering van circulariteit bij de gemeente Apeldoorn en weet de complexiteit van circulariteit behapbaar te maken.

De spreker zijn Niels van Olffen (Mr. Servitization) en Sander Lubberhuizen (Circulogic).

Aanmelden

Medewerkers van begunstigers van Stichting RIONED kunnen kosteloos deelnemen. U kunt u tot en met woensdag 1 december 2021 aanmelden. 

Op de dag zelf ontvangt u per e-mail een link naar het webinar. Later krijgt u ook een link om het webinar terug te kijken. Ook eventuele wijzigingen geven we door op het e-mailadres waarmee u zich aanmeldt.

Aanmelden

Alle agenda items