Nieuws

Nog 3 maanden te gaan tot de RIONEDdag

Publicatiedatum 22 maart 2022

Een bomvol programma met sprekers van onder meer het KNMI, de VNG en Stedin, 25 kennistafels, 7 microcursussen, 2 sessies over de ontwikkelingen in het vakgebied en circulariteit, de verkiezing van de RIONEDinnovatieprijs 2022 en een avondbuffet ter gelegenheid van het afscheid van Hugo Gastkemper. Tijdens de RIONEDdag op donderdag 16 juni 2022 in Utrecht is er genoeg te kiezen, uit te wisselen, te leren en bij te praten. Bent u erbij?

Het weerzien vieren wij met een zeer gevarieerd programma waarbij ontmoeting centraal staat. Ook staan we op deze RIONEDdag stil bij het afscheid van Hugo Gastkemper, wie na 22 jaar aan het roer van Stichting RIONED per 1 februari 2022 afgetreden is. Kortom een RIONEDdag die u niet wilt missen!

Plenair - en keuzeprogramma

Zoals gebruikelijk staan wij bij de RIONEDdag stil bij alle relevante en recentelijke ontwikkelingen in het vakgebied van stedelijk waterbeheer en riolering. Dit jaar begint het inhoudelijke programma met een bespreking van de klimaatontwikkelingen en de gevolgen hiervan op het stedelijk waterbeheer. Onder andere het KNMI praat u bij over de trends en verwachtingen.
Na de koffiepauze bent u in regie over het onderwerp: kiest u bijvoorbeeld voor één van de 7 microcursussen, woont u een sessie bij over ontwikkelingen in het vakgebied of circulariteit, of kiest u voor een bezoek aan enkele van de 25 kennistafels?
Na een uitgebreide lunch vervolgt de RIONEDdag met een plenair programma over de energietransitie, opgevolgd door de RIONEDinnovatieprijs 2022. En natuurlijk wordt de dag afgesloten met een borrel.

Het speciale afscheidsprogramma van Hugo Gastkemper biedt ruimte voor ontmoeting en afscheid. Sluit u ook aan bij het kostenloze avondbuffet?

Bekijk het programma van de RIONEDdag 2022

Aanmelden

Zien we u op donderdag 16 juni 2022 tijdens de RIONEDdag? Meld u aan voor de hele RIONEDdag of alleen voor het afscheidsprogramma van Hugo Gastkemper.

Alle nieuwsberichten