Nieuws

Waarmee gaat u de RIONEDinnovatieprijs 2022 winnen?

Publicatiedatum 15 juni 2021

Heeft uw organisatie dit jaar een nieuw product ontwikkeld? Of hebt u dit jaar een project, proces of dienst aangeboden, iets wat nieuw en vooruitstrevend is binnen het stedelijk waterbeheer? Wie weet is het de RIONEDinnovatieprijs waard! U kunt uw innovatie uiterlijk 11 oktober 2021 insturen.

Stichting RIONED stimuleert innovatie in het stedelijk waterbeheer. Om bedrijven en overheden de kans te bieden hun nieuwe, vooruitstrevende ideeën te laten zien, organiseren we elk jaar de RIONEDinnovatieprijs. Tijdens de jaarlijkse RIONEDdag kiezen de aanwezigen gezamenlijk de winnaar. Afgelopen editie hadden twaalf organisaties een innovatie ingezonden en ging de prijs naar Durofort voor hun 100% gerecyclede buis Pipelife. Bent u de winnaar van 2022?

Hoe kunt u meedoen?

Beschrijf uw idee op maximaal twee pagina’s A4. In het reglement van deze verkiezing staat aan welke voorwaarden u en uw inzending moeten voldoen. U mailt de inzending naar info@rioned.org, met als onderwerp: ‘RIONEDinnovatieprijs 2022’. Lees meer over deelname aan de RIONEDinnovatieprijs.

Wat gebeurt er na uw inzending?

We publiceren alle inzendingen op onze website. De begunstigers kunnen daar ook vragen stellen over de inzendingen. Na 11 oktober 2021 kiest de nominatiecommissie uit alle inzendingen de genomineerden. Op 5 november 2021 maken we bekend welke genomineerde innovaties tijdens de RIONEDdag 2022 kans maken op de prijs.

Wat gebeurt er als u genomineerd wordt?

Bent u een van de genomineerden? Dan mag u op 27 januari 2022 tijdens de RIONEDdag in Utrecht in 7 minuten uw idee presenteren. Na de presentaties volgen stemronden. In elke stemronde valt de innovatie met de minste stemmen af. Degene die in de laatste ronde de meeste stemmen krijgt, wint de RIONEDinnovatieprijs 2022.

Meer informatie

Hebt u vragen? Neem dan contact op per mail met projectmanager Jay Jay Kleinendorst.

Alle nieuwsberichten