Hoe neem ik deel aan de RIONEDinnovatieprijs?

Laatst geac­tu­aliseerd 08 november 2022

Voordat u uw innovatie kunt pitchen voor een groot publiek in Utrecht tijdens de RIONEDdag 2023 leest u hier hoe u uw innovatie kunt inzenden, de procedures en waaraan uw innovatie moet voldoen.

Meedoen aan de RIONEDinnovatieprijs bestaat na de inzendingstermijn uit twee rondes: de inzendingsronde en de finale op het podium tijdens de RIONEDdag op 6 april 2023. 

Deelname

Meld uw innovatie uiterlijk 16 januari 2023 om 12:00 uur (in de middag) aan door deze te mailen naar info@rioned.org o.v.v. “RIONEDinnovatieprijs 2023”. Uw inzending mag maximaal twee kantjes A4 zijn in PDF format, overige voorwaarden en opmaakrichtlijnen vindt u in het reglement. 

Stichting RIONED controleert of aan alle eisen voldaan wordt bij de inzending, uitsluiting van deelname kan het gevolg zijn indien niet aan alle voorwaarden voldaan worden. Een daarvoor aangestelde onafhankelijke nominatiecommissie zal bij voorkeur drie innovaties selecteren. 

Indien uw innovatie wordt genomineerd, presenteert u deze op donderdag 6 april 2023 tijdens de RIONEDdag in Utrecht. Het publiek van de RIONEDdag zal ter plekke de winnaar kiezen.

Stichting RIONED publiceert alle goedgekeurde inzendingen op riool.net. Hier kunnen paginabezoekers de innovaties voorzien van opmerkingen en kunnen zij vragen stellen.

Lees het Reglement innovatieprijs 2023

Een innovatie wordt verleend als het voldoet aan de volgende voorwaarden: Reglement innovatieprijs 2023. Ook vindt u in dit reglement de procedures. Bij aanmelding van uw innovatie gaat u akkoord met dit reglement. 

De procedure in het kort:

  • Zend uw innovatie uiterlijk 16 januari 2023 in.
  • Inzendingen worden op riool.net geplaatst, met mogelijke opmerkingen vanuit de websitebezoekers.
  • De nominatiecommissie besluit welke drie innovaties gepresenteerd worden op de RIONEDdag op 6 april 2023.
  • Uiterlijk 13 februari 2023 maakt Stichting RIONED de genomineerde inzendingen bekend.
  • Op 6 april 2023 wordt elke innovatie in exact 7 minuten gepresenteerd aan de deelnemers van de RIONEDdag 2023. U kunt maximaal met twee personen de presentatie verzorgen.
  • De deelnemers van de RIONEDdag kiezen de winnaar van de RIONEDinnovatieprijs 2023. 
  • Op 7 april 2023 brengt Stichting RIONED een persbericht uit over de winnende innovatie.
  • Over de selectie van de nominaties en de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Hebt u vragen? Neem dan contact op met projectmanager Jay Jay Kleinendorst via: jayjay.kleinendorst@rioned.org.
 

De inzendtermijn voor de RIONEDinnovatieprijs 2023 start op dinsdag 8 november 2022.

Bekijk de inzendingen