Nieuws

RIONEDdag uitgesteld, nieuwe datum 16 juni 2022

Publicatiedatum 09 december 2021

Vanwege de coronamaatregelen heeft Stichting RIONED de RIONEDdag 2022 alsook het afscheidsprogramma van Hugo Gastkemper uitgesteld. De nieuwe datum is donderdag 16 juni 2022.

We kiezen voor een RIONEDdag waar we fysiek bij elkaar komen, omdat elkaar ontmoeten een wezenlijk aspect is van dit evenement.

Het programma van de RIONEDdag blijft zoveel mogelijk ongewijzigd. Ook de locatie blijft hetzelfde, het Beatrix Theater in Utrecht.

De feitelijke directiewisseling vindt overigens wel in januari plaats.

Heeft u zich al aangemeld?

Stichting RIONED neemt contact op met iedereen die zich heeft opgegeven voor de RIONEDdag of het afscheidsprogramma van Hugo Gastkemper.

Kom ook!

Met onderwerpen als klimaatverandering, circulariteit en energietransitie kijkt de RIONEDdag op donderdag 16 juni 2022 vooruit. Naast het plenaire hoofdprogramma en de verkiezing van de RIONEDinnovatieprijs 2022 is er een uitgebreid keuzeprogramma met sessies, microcursussen en kennistafels. Het speciale afscheidsprogramma van Hugo Gastkemper biedt ruimte voor ontmoeting en afscheid.

Meld u aan voor de RIONEDdag op donderdag 16 juni 2022

Wilt u een microcursus volgen? Per microcursus zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees er snel bij, want het gaat hard met de aanmeldingen!

Alle nieuwsberichten