Nieuws

Gaat u mee de wijk in tijdens RIONEDdag?

Publicatiedatum 23 maart 2023

Ontmoet vakgenoten uit het hele land op het Dorpsplein, breng een bezoek aan het Buurthuis, ga aan de slag bij Werk in uitvoering en praat met elkaar over Water. De programmering en sfeervolle aankleding van deze editie van de RIONEDdag sluiten aan bij ons jaarthema ‘De wijk in’. Zien we u op 6 april tijdens de RIONEDdag in Utrecht? Meld u uiterlijk dinsdag 4 april aan.

Gaat u mee de wijk in tijdens RIONEDdag?Vergroot afbeelding

Programma

Het inhoudelijke programma van de RIONEDdag is ook dit jaar weer zeer divers en actueel. Zo worden er lezingen gegeven over onderwerpen als samenwerking in Europees verband, de verschillen tussen Vlaanderen versus Nederland, (on)bewuste patronen van samenwerking, rioolvernieuwing. Ook zijn er verschillende interactieve sessies en microcursussen waarbij u zelf aan de slag kunt gaan met actuele vraagstukken rondom stedelijk waterbeheer. Van inzicht in gedrag, circulariteit, waterinfiltrerende verharding en waterkwaliteit, bomen en riolering, van GRP naar Wrp, zwavelzuuraantasting, drainage in natte en droge perioden, rioolheffing tot handvatten voor starters in stedelijk waterbeheer. Bekijk het volledige programma.

En wie denkt u dat de RIONEDinnovatieprijs 2023 gaat winnen? Bekijk de drie genomineerden

Ontmoeten we elkaar op de RIONEDdag?

Deel, praat mee en ervaar het wijkgevoel door de sfeervolle aankleding en de muzikale begeleiding van de Heeren van Ontvangst. De aanmeldingen stromen binnen en het belooft een inspirerende dag te worden.

Zien we u op 6 april tijdens de RIONEDdag in Utrecht? Meld u uiterlijk dinsdag 4 april aan.

Direct aanmelden

Alle nieuwsberichten