Aanmelden RIONEDdag 2023

Aanmelden
Begunstiger
Hele dag € 220.00
Niet begunstiger
Hele dag € 440.00
De RIONEDdag is dé jaarlijkse bijeenkomst en ontmoetingsplek voor de vakwereld stedelijk waterbeheer. Zien we u op donderdag 6 april 2023 in het Beatrix Theater – Jaarbeurs Utrecht?

Aanmelden

Op deze webpagina vindt u het aanmeldformulier voor deelname aan de RIONEDdag. Meld u uiterlijk dinsdag 4 april 2023 aan.

Keuzeprogramma

Let op! In het aanmeldformulier maakt u middels een uitklapmenu een keuze voor twee sessie of één microcursus.

Heeft u uw keuze nog niet gemaakt? Bekijk het programma van de RIONEDdag 2023.

Kosten

De kosten voor de hele RIONEDdag 2023 als u zich aanmeldt:
 
Begunstiger Stichting RIONED € 220,-
Niet-begunstiger Stichting RIONED € 440,-
Student € 45,-
(beperkt aantal toegangsbewijzen beschikbaar)

Alle bedragen zijn exclusief 21% btw en de kosten voor eten en drinken (ontvangst, lunch en borrel) zijn inbegrepen. Voor de RIONEDdag 2023 gelden de Algemene voorwaarden bijeenkomsten van Stichting RIONED.

Lees meer over de voordelen van het begunstigerschap en vraag meer informatie aan. Bekijk het overzicht van begunstigers van Stichting RIONED.

Studenten betalen het studententarief

Bent of kent u een student met interesse in ons werkveld? Voor studenten met interesse voor stedelijk waterbeheer is een extra lage toegangsprijs van € 45,- voor de hele dag. In het aanmeldformulier en de bevestiging krijgt u niet het studententarief te zien. Vermeld daarom bij het aanmeldformulier in het opmerkingenveld dat u student bent. Na ontvangst van de aanmelding neemt het secretariaat contact met u op.

Dieetwensen en voedselallergieën

Geef in het aanmeldformulier bij het opmerkingenveld uw eventuele dieetwensen en voedselallergieën op.

Bevestiging en afmelden

Rond dinsdag 28 maart 2023 ontvangt u per mail de laatste praktische informatie voor uw deelname aan de RIONEDdag. Bent u onverhoopt verhinderd? Tot en met vrijdag 31 maart 2023 kunt u kosteloos per mail annuleren. Een vervanger is welkom. De annulering of de gegevens van de vervanger graag doorgeven per e-mail via info@rioned.org.