De Kennisbank Stedelijk Water bevat de algemeen geaccepteerde uitgangspunten, methoden en technieken. U kunt de voor u relevante kennis bundelen in een pdf op maat. De inhoudsopgave geet u ook een handig overzicht.

Kennis op maat: maak uw eigen pdf

Het uitgangspunt is dat u binnen de Kennisbank een set van pagina’s (kenniselementen) heeft gevonden die u van belang vindt. Of u wilt er naar kunnen verwijzen. Klik op 'genereer pdf' links onder het menu van de Kennisbank. Vervolgens zoekt u op de geopende pagina de door u gewenste onderdelen op in de themaboom en selecteert deze. U hoeft niet alle pagina’s te selecteren: u kunt pagina’s open klikken en de-selecteren. Klik op ‘Genereer pdf’ als u klaar bent, dan krijgt een link naar de gegenereerde pdf in uw mailbox.

Met de pdf-maker krijgt u ook een mooi overzicht van alle pagina's over een bepaald onderwerp en hun samenhang.

De opbouw in hoofdstukken en paragrafen in de pdf gaat automatisch en is afhankelijk van de plaats in de themaboom en de selectie die u maakt. U krijgt zo een herkenbare structuur wat het raadplegen van informatie makkelijker maakt.
 
Daarna kunt u het document opslaan op een voor u handige locatie en heeft u de voor u relevante informatie altijd bij elkaar in één document. Let op, de link in de mail is maar eenmalig te gebruiken. Sla het gemaakte werk dus gelijk op.
 
Uiteraard wordt de kennisbank af en toe geactualiseerd. Als u met uw eigen pdf werkt is het dus wel van belang om te controleren of deze nog de meest actuele stand van zaken bevat. De datum van samenstellen staat in de pdf op iedere pagina.
 
Overigens staan in ook pdf's klaar voor opdrachtverlening. Voordeel daarvan is dat ze voor iedereen raadpleegbaar en identiek zijn.

Ga naar de startpagina van de Kennisbank Stedelijk Waterbeheer.

Heeft u suggesties? Laat het ons weten!

Stuur uw suggestie.
Vorige artikel Volgende artikel