Agenda

Gebruikerssessie over de BGT-inlooptool

Datum
28 mei 2024 - 28 mei 2024
Tijd
09:30 - 11:00
Locatie
webinar

Op dinsdagochtend 28 mei 2024 is er een online sessie over de BGT-inlooptool. Gebruikt u de BGT-inlooptool of heeft u serieuze interesse in de applicatie? Doe dan mee met de online gebruikerssessie van Stichting RIONED.

De BGT-inlooptabel typeert de vlakken in de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) en combineert deze met de verwachte bestemming van afstromend hemelwater. BGT-inlooptool zorgt voor automatische koppeling van BGT-vlakken met de in de buurt aanwezige riolering. Dit geeft inzicht in de afstroming van hemelwater voor o.a. het maken van hydraulische modellen, afvalwaterprognoses, een afkoppelkaart en het systeemoverzicht stedelijk water (SSW).

De BGT-inlooptool is sinds eind 2021 beschikbaar, de actuele versie is van november 2023, zie https://www.riool.net/applicaties/bgt-inlooptabel-en-bgt-inlooptool

Gebruik je de BGT-inlooptool of heb je serieuze interesse in de applicatie? Doe dan mee met de online gebruikerssessie van Stichting RIONED, waarin we twee zaken combineren: 

  1. Uitwisselen van best practices (inspirerende voorbeelden, mooie resultaten, …), en 
  2.  Brainstormen over verbeteringen (in functionaliteit, communicatie, innovatie, …)

Aanmelden

De Gebruikerssessie BGT-inlooptool is op dinsdag 28 mei a.s. van 9:30 uur tot 11:00 uur en is kosteloos. Aanmelden via: gwsw@rioned.org. Na aanmelding ontvangt u de link en verdere informatie.

Alle agenda items