Nieuws

Webinar gemist? U kunt ze allemaal terugkijken

Publicatiedatum 07 december 2021

Het laatste webinar van dit jaar zit erop. In totaal verzorgde Stichting RIONED in 2021 acht webinars over uiteenlopende onderwerpen, zoals de echte oorzaak van wateroverlast, doordacht kolkenbeheer en hoe u voldoende geschikte collega’s krijgt. Hebt u er een of meer gemist? Geen probleem, u kunt ze allemaal terugkijken.

Dit najaar vonden de laatste vier webinars van 2021 plaats. We trapten we af met het webinar Hemelwater, de Vlaamse aanpak. Hierin gingen Wendy Francken (VLARIO) en Hugo Gastkemper (Stichting RIONED) in gesprek en kregen we een inkijkje in de Vlaamse hemelwaterstrategie. Wat kunnen wij van onze zuiderburen leren?

In het webinar De BGT als goede basis voor systeeminzicht vertelde Arnold van ’t Veld (Nelen & Schuurmans) hoe de BGT-inlooptool en de BGT-inlooptabel u een hoop werk kunnen besparen.

Bij Hoe krijg ik voldoende geschikte collega’s? vertelde Julia Donker (gemeente Utrecht) welke stappen zij als manager met haar team heeft genomen om het personeelstekort in kaart te brengen en aan te pakken. Janine Leeuwis-Tolboom (Royal HaskoningDHV) legde vanuit haar ervaring als adviseur van de Branchestandaard gemeentelijke watertaken uit wat de branchestandaard inhoudt en hoe u die kunt inzetten.

Tot slot vertelden Niels van Olffen (Mr. Servitization) en Sander Lubberhuizen (Circulogic) in het webinar Handen en voeten geven aan circulariteit hoe u concreet aan de slag kunt met circulariteit met behulp van de projectreis.

Kijk hier alle webinars terug

Nieuwe webinars 2022

In het voorjaar van 2022 komt er weer een nieuwe reeks webinars. Houd de nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.

 

Alle nieuwsberichten