Naar content icon-dropdown icon-close icon-plus icon-arrow icon-external icon-download icon-search icon-user icon-lock icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-mail icon-bookmark icon-bookmark-full icon-pdf
Voor publiek en bestuur

Informatiebladen stedelijk waterbeheer

Download
Gratis
Hoe zit het stedelijk waterbeheer in elkaar, wat zijn de huidige en toekomstige uitdagingen en wat heeft de gemeente nodig om haar watertaken goed uit te voeren? De informatiebladen geven kort en bondig inzicht in de hoofdzaken van het stedelijk waterbeheer. Voor iedereen die niet zelf in het vakgebied werkt maar wat wil weten over essenties van het stedelijk waterbeheer, zoals bestuurders, collega’s binnen en buiten de gemeente en andere geïnteresseerden.

Download in de lijst hieronder de informatiebladen afzonderlijk en via de downloadknop alle informatiebladen samengevoegd.
 

Website Riool en raad

Met de website www.rioolenraad.nl informeren wij raadsleden over bestuurlijke keuzes op het gebied van stedelijk waterbeheer en riolering.

Website Riool.info

De publiekswebsite www.riool.info is bedoeld als verlengstuk van de gemeentelijke informatiekanalen over stedelijk waterbeheer en riolering.