Nieuws

Nieuwe medewerkers stellen zich voor

Publicatiedatum 26 april 2021

Het bureauteam van Stichting RIONED heeft versterking gekregen van drie nieuwe collega’s. In april zijn watertrainee Marlijn Steen en projectmanager Marleen Arntz bij ons aan de slag gegaan. En in maart is projectmanager Jay Jay Kleinendorst bij ons gestart.

Marlijn Steen - Trainee Projectmanagement

“Mijn eerste weken bij Stichting RIONED zitten er alweer op, een mooi moment om mezelf even voor te stellen. Ik ben Marlijn Steen, op 19 april ben ik bij Stichting RIONED gestart als trainee kennismanagement. Ik ga als projectleider onder andere werken aan actualisatieprojecten van de kennisbank, de ondersteuning van het hbo-onderwijs en de organisatie van evenementen. Op de vrijdagen volg ik samen met mijn medetrainees het programma van het Nationaal Watertraineeship, gericht op persoonlijke ontwikkeling, inhoudelijke opleidingen en het delen van kennis en ervaringen. Daarnaast tuinier, zeil en wandel ik graag, het liefst natuurlijk in goed gezelschap. Tijdens mijn studie milieu- en natuurwetenschappen ontstond mijn liefde voor de watersector en al snel was de keuze voor het thema stedelijk water gemaakt. Ik ben dan ook dolblij dat ik mijn traineeship doorloop bij Stichting RIONED en kijk erg uit naar mijn tijd hier.”

Marleen Arntz - Projectmanager kennisontwikkeling

“Mijn naam is Marleen Arntz, ik ben op 15 april bij Stichting RIONED begonnen als projectmanager kennisontwikkeling. Opgeleid als chemisch technoloog heb ik brede werkervaring opgedaan in uiteenlopende technische (onderzoeks)projecten vanuit inhoudelijke en leidinggevende rollen, variërend van behandeling van waterige reststromen tot nieuwe en efficiëntere productieprocessen voor antibiotica, vaccins, levensmiddeleningrediënten en kunststoffen. Kennisontwikkeling, kennisoverdracht en resultaatgerichtheid zijn steeds de leidraad. Het is geweldig om de overstap te maken naar een maatschappelijk zó relevant vakgebied als stedelijk waterbeheer. Met vijftien jaar ervaring als onderzoeker en projectmanager in de industrie en academia verwacht ik een goede aanvulling op het RIONED-team te zijn. Samen met Ton Beenen en andere collega’s binnen en buiten Stichting RIONED ga ik graag aan de slag met de laatste ontwikkelingen en kennisvragen in het vakgebied. In het dagelijks leven breng ik veel tijd door met mijn man en kinderen in en om ons huis in prachtige natuur.”

Jay Jay Kleinendorst - Projectmanager kennisverspreiding

Sinds 15 maart 2021 ben ik, Jay Jay Kleinendorst, werkzaam bij Stichting RIONED als projectmanager kennisverspreiding. Hiervoor ben ik werkzaam geweest als manager logistiek in de energiesector en heb ik diverse opleidingen gevolgd, o.a. aan de Technische Universiteit Delft en aan de Universiteit Leiden. Deze combinatie van studies geeft mijn interesses goed weer: het raakvlak tussen techniek en mens. Als projectmanager kennisverspreiding ga ik Stichting RIONED ondersteunen in het verspreiden en delen van kennis. Hierin denk ik graag mee over de vorm en inhoud waarin we de kennis brengen.

Alle nieuwsberichten