Agenda

SWIBfest voor jonge professionals

Datum
24 november 2022 - 24 november 2022
Tijd
13:30 - 20:00
Locatie
The Green Village, Van den Broekweg 4, Delft

Op 24 november organiseert het netwerk Stedelijk Water In Beweging (SWIB) haar eerste netwerkdag bij ‘The Green Village’ in Delft. Ben jij tussen de 20 en 35 jaar en werkzaam in stedelijk water, meld je dan nu aan.

Eerste netwerkdag SWIB

Het moment is daar, de eerste netwerkdag en feestelijke opening van Stedelijk Water in Beweging (SWIB); het gloednieuwe netwerk voor jonge mensen (20-35 jaar) die werkzaam zijn binnen stedelijk water. Op 24 november komen we bij elkaar bij ‘The Green Village’ voor het eerste SWIBfest.

Programma netwerkdag

Leer jonge professionals uit jouw sector vanuit het hele land kennen, zie wat er allemaal in onze sector speelt en pak je kans om jezelf weer verder uit te dagen.

Vanaf 13:30 uur zijn jullie welkom op het festivalterrein voor een eerste drankje en hapje, waarna we om 14:00 uur centraal starten met onder andere de opening van SWIB.

Hierna zijn er twee rondes aan parallelsessies waar je kunt kiezen tussen verschillende workshops en activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een rondleiding over de Green Village of een inkijkje in wat de Passieworkshop inhoudt. Daarna is het tijd voor een borrel en wat te eten om vervolgens na de avondspits om 20:00 uur af te zwaaien.

Bezoek nu de SWIB-website  voor het uitgebreide programma, deelname is gratis, en meld je aan. Blijf ook op de hoogte via LinkedIn .

Te oud?

Val je zelf niet onder de doelgroep maar ken je wel jonge professionals die werken in het stedelijk waterbeheer? Stuur dit bericht dan vooral door! Help mee om zo veel mogelijk jonge professionals in ons vakgebied te betrekken.

Alle agenda items