Nieuws

RIONEDdag Digitaal 28 januari 2021: over spannende vragen in het vakgebied

Publicatiedatum 10 november 2020

De RIONEDdag vindt dit keer – vanwege corona – digitaal plaats. Geen webinars maar een talkshowsetting met presentaties en rondetafelgesprekken over actuele ontwikkelingen, spannende vragen en intrigerende dilemma’s. Wees erbij op donderdag 28 januari 2021. Voor begunstigers van Stichting RIONED en hun medewerkers is deelname kosteloos. Meld u aan!

Tijdens de ochtendsessie praat onze voorzitter Joost van Oostrum u bij over wat er bij Stichting RIONED speelt, behandelen we twee vakinhoudelijke vragen over het regelen van het bouwpeil en het functioneren van infiltratievoorzieningen. Ook kiest u de winnaar van de RIONEDinnovatieprijs 2021.
Na de lunchpauze gaan we verder met de andere vier vakinhoudelijke vragen over wildzwemmen, circulaire economie, tijd vinden voor kennis op peil houden en data science.

Praktische informatie

De RIONEDdag Digitaal is korter dan u gewend bent, zowel de ochtend- als de middagsessie duurt ongeveer anderhalf uur. Zo hoeft u niet te lang achter uw computer te zitten en houdt u tijd over voor andere werkzaamheden.

Gratis voor begunstigers

Voor begunstigers van Stichting RIONED en hun medewerkers is deelname kosteloos. Meld u uiterlijk dinsdag 26 januari 2021 aan voor de RIONEDdag Digitaal.

Bekijk het volledig programma en meld u aan.

Graag tot ziens op 28 januari 2021!

Alle nieuwsberichten