Praktische informatie

Laatst geac­tu­aliseerd 01 november 2019

De RIONEDdag vindt ook dit jaar weer plaats in het Beatrix Theater van Jaarbeurs Utrecht. We ontvangen u met een kop koffie of thee in de naastgelegen Expozaal. 

Smartphone mee

Ook deze RIONEDdag kunt u vanuit de zaal deelnemen via Buzzmaster op uw smartphone of tablet. De sidekick van de voorzitter verzamelt meningen, vragen en reacties en brengt deze in. Vergeet dus niet uw smartphone of tablet vooraf op te laden.

Aanmelden

Bent u ook van de partij op de RIONEDdag 2020? Aanmelden gaat digitaal. Bent u overhoopt verhinderd? Tot en met 22 januari 2020 kunt u kosteloos schriftelijk annuleren. Een vervanger is welkom. De gegevens van de vervanger graag doorgeven per e-mail via info@rioned.org. Rond 28 januari 2020 ontvangt u een bevestiging. 

Aanmelden

Studenten betalen het studententarief

Bent of kent u een student met interesse in ons werkveld? Voor hbo- en wo-studenten met interesse voor stedelijk waterbeheer is een extra lage toegangsprijs. Praat mee tijdens de parallelsessies en vergroot uw netwerk met de stedelijk waterbeheerders. Vermeld bij het aanmelden dat u student bent. Dit doet u in het invulveld: Opmerkingen. Na ontvangst van de aanmelding neemt het secretariaat contact met u op. Stel uw vragen over het aanmelden als student via info@rioned.org.

Kosten en voorwaarden

De kosten van de RIONEDdag zijn lager als u u voor 14 januari 2020 aanmeldt:

 
  Bij aanmelding
t/m 13 januari 2020
Bij aanmelding
op of na 14 januari 2020
Begunstigers
Stichting RIONED
€ 148 € 248
Niet-begunstigers
Stichting RIONED
€ 296 € 496
Studenten € 25 € 50

Alle bedragen zijn exclusief 21% btw. Voor de RIONEDdag gelden de ‘Algemene voorwaarden bijeenkomsten’ van Stichting RIONED.