Praktische informatie

Laatst geac­tu­aliseerd 13 november 2023

De RIONEDdag op donderdag 1 februari 2024 vindt plaats in het Beatrix Theater van Jaarbeurs Utrecht. Hieronder vindt u de praktische informatie en voorwaarden voor deelname aan de RIONEDdag.

Programma RIONEDdag

De RIONEDdag is hét jaarlijkse congres voor professionals in het stedelijk waterbeheer. Kennis voor elkaar is het jaarthema van Stichting RIONED en dus ook het thema van de RIONEDdag op donderdag 1 februari 2024.

Bekijk het programma
 
Neem uw smartphone mee

Ook deze RIONEDdag kunt u vanuit de zaal deelnemen via Buzzmaster op uw smartphone of tablet. De sidekick van de voorzitter verzamelt meningen, vragen en reacties en brengt deze in. Ook het stemmen voor de RIONEDinnovatieprijs verloopt via Buzzmaster. Vergeet dus niet uw smartphone of tablet vooraf op te laden.

Aanmelden

Meld u uiterlijk dinsdag 30 januari 2024 aan voor de RIONEDdag. Dit zijn de kosten voor de RIONEDdag als u zich aanmeldt:

 
Begunstiger Stichting RIONED  € 220,-
Niet-begunstiger Stichting RIONED € 440.- 
Student € 45,- 

Alle bedragen zijn exclusief 21% btw. De kosten voor eten en drinken (ontvangst, lunch en borrel) zijn inbegrepen. Voor de RIONEDdag 2024 gelden de Algemene voorwaarden bijeenkomsten van Stichting RIONED.

Wat levert het begunstigerschap op? Lees meer over het begunstigerschap en vraag het informatiepakket aan.

Aanmelden voor de RIONEDdag 2024

Bevestiging en afmelden

Rond maandag 22 januari 2024 ontvangt u per mail de laatste praktische informatie voor uw deelname aan de RIONEDdag 2024. Bent u onverhoopt verhinderd? Tot en met maandag 22 januari 2024 kunt u kosteloos per e-mail annuleren. Een vervanger is welkom. De annulering of de gegevens van de vervanger graag doorgeven per e-mail via info@rioned.org.