Praktische informatie

Laatst geac­tu­aliseerd 16 februari 2023

De RIONEDdag op donderdag 6 april 2023 vindt plaats in het Beatrix Theater van Jaarbeurs Utrecht. Hieronder vindt u de praktische informatie en voorwaarden voor deelname aan de RIONEDdag.

Programma RIONEDdag

De RIONEDdag is hét jaarlijkse congres voor professionals in het stedelijk waterbeheer. De wijk in! is het jaarthema van Stichting RIONED en dus ook het thema van de RIONEDdag op donderdag 6 april 2023.

Bekijk het programma
 
Neem uw smartphone mee

Ook deze RIONEDdag kunt u vanuit de zaal deelnemen via Buzzmaster op uw smartphone of tablet. De sidekick van de voorzitter verzamelt meningen, vragen en reacties en brengt deze in. Ook het stemmen voor de RIONEDinnovatieprijs verloopt via Buzzmaster. Vergeet dus niet uw smartphone of tablet vooraf op te laden.

Aanmelden

Meld u uiterlijk dinsdag 4 april 2023 aan voor de RIONEDdag. Dit zijn de kosten voor de RIONEDdag als u zich aanmeldt:

 
Begunstiger Stichting RIONED  € 220,-
Niet-begunstiger Stichting RIONED € 440.- 
Student € 45,-
(beperkt aantal toegangsbewijzen beschikbaar) 

Alle bedragen zijn exclusief 21% btw. De kosten voor eten en drinken (ontvangst, lunch en borrel) zijn inbegrepen. Voor de RIONEDdag 2023 gelden de Algemene voorwaarden bijeenkomsten van Stichting RIONED.

Wat levert het begunstigerschap op? Lees meer over het begunstigerschap en vraag het informatiepakket aan.

Aanmelden voor de RIONEDdag 2023

Bevestiging en afmelden

Rond woensdag 29 maart 2023 ontvangt u per mail de laatste praktische informatie voor uw deelname aan de RIONEDdag 2023. Bent u onverhoopt verhinderd? Tot en met vrijdag 31 maart 2023 kunt u kosteloos per mail annuleren. Een vervanger is welkom. De annulering of de gegevens van de vervanger graag doorgeven per e-mail via info@rioned.org.