Praktische informatie

Laatst geac­tu­aliseerd 11 maart 2022

De RIONEDdag op donderdag 16 juni 2022 vindt plaats in het Beatrix Theater van Jaarbeurs Utrecht. Hieronder vindt u de praktische informatie en voorwaarden voor deelname aan de RIONEDdag en het speciale middagprogramma van het afscheid Hugo Gastkemper.

Programma RIONEDdag

Op de RIONEDdag 2022 kijken we in het plenaire programma vooruit met onderwerpen als klimaatverandering, circulariteit en energietransitie, daarnaast zijn er verdiepende sessies, microcursussen en kennistafels. Bijzonder aan de RIONEDdag 2022 is dat we een speciaal (kosteloos) middagprogramma aanbieden waarbij ontmoeting en het afscheid van onze directeur Hugo Gastkemper centraal staan.

Bekijk het programma
 
Neem uw smartphone mee

Ook deze RIONEDdag kunt u vanuit de zaal deelnemen via Buzzmaster op uw smartphone of tablet. De sidekick van de voorzitter verzamelt meningen, vragen en reacties en brengt deze in. Ook het stemmen voor de RIONEDinnovatieprijs verloopt via Buzzmaster. Vergeet dus niet uw smartphone of tablet vooraf op te laden.

Aanmelden

Meld u uiterlijk dinsdag 14 juni 2022 aan voor de hele RIONEDdag of het afscheidsprogramma van Hugo Gastkemper. 

De kosten voor de hele RIONEDdag als u zich aanmeldt:

 
Begunstiger Stichting RIONED  € 220,-
Niet-begunstiger Stichting RIONED € 440.- 
Student € 45,-
(beperkt aantal toegangsbewijzen beschikbaar) 

Alle bedragen zijn exclusief 21% btw. De kosten voor eten en drinken (lunch, netwerkborrel en avondbuffet) zijn inbegrepen. Voor de RIONEDdag 2022 gelden de Algemene voorwaarden bijeenkomsten van Stichting RIONED.

Wat levert het begunstigerschap op? Lees meer over het begunstigerschap en vraag het informatiepakket aan.

Deelname aan enkel het middagprogramma met afscheid Hugo Gastkemper is kosteloos (incl. netwerkborrel en avondbuffet. Deelname aan het inhoudelijke programma van de RIONEDdag 2022 van 9.00 – 14.00 uur is NIET inbegrepen).

Aanmelden hele RIONEDdag 2022

Aanmelden afscheidsprogramma van Hugo Gastkemper

Bevestiging en afmelden

Op woensdag 8 juni 2022 ontvangt u per mail de laatste praktische informatie voor uw deelname aan de RIONEDdag 2022 of het afscheidsprogramma. Bent u onverhoopt verhinderd? Tot en met vrijdag 10 juni 2022 kunt u kosteloos per mail annuleren. Een vervanger is welkom. De annulering of de gegevens van de vervanger graag doorgeven per e-mail via info@rioned.org.

RIONEDdag en coronamaatregelen

Stichting RIONED hanteert de actueel geldende coronaregels voor evenementen van de Rijksoverheid als wel specifieke regels van de evenementenlocatie. Deze zijn aan verandering onderhevig. Houd er rekening mee dat u gevraagd kunt worden om een geldig coronatoegangbewijs met legitimatie te tonen. Deelnemers ontvangen op 8 juni 2022 een bevestigingsmail met de laatste praktische zaken, het toegangsbeleid en regels voor de RIONEDdag 2022 en/of het middagprogramma. Mocht dat voor u reden zijn om u af te melden dan kan dat tot en met vrijdag 10 juni 2022 kosteloos.