Naar content icon-dropdown icon-close icon-plus icon-arrow icon-external icon-download icon-search icon-user icon-lock icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-mail icon-bookmark icon-bookmark-full icon-pdf
Vakpublicaties

De invloed van rioleringsonderhoud op droge voeten en volksgezondheid (2019)

Download
Gratis
Drukwerk
Niet-Leden € 20,-
Leden € 10,-
Dit is de Nederlandstalige samenvatting van het proefschrift ‘The impact of sewer condition on the performance of sewer systems’ van Marco van Bijnen. Het onderzoek laat zien dat door achterstallig onderhoud de veiligheid voor water op straat in de praktijk kan verschuiven van eens per twee naar eens per jaar. Daardoor is ook het risico op contact met rioolwater in de praktijk groter dan beoogd. Het proefschrift beveelt aan om met risicogestuurd beheer de nadruk meer te leggen op de risico’s en de prestaties dan op besparing van de kosten.

Deze samenvatting presenteert de voor de praktijk meest relevante resultaten van het uitgevoerde promotieonderzoek. Het proefschrift 'The impact of sewer condition on the performance of sewer systems' met de detailinformatie en de wetenschappelijke onderbouwing kunt u gratis downloaden via de website van TUDelft.