Nieuws

RIONEDinnovatieprijs: Mooie kans om uw ideeën te delen en de sector vooruit te helpen

Publicatiedatum 11 september 2023

Doet u ook mee? Is uw product, dienst, proces of beleid een innovatie in het stedelijk waterbeheer waar vakgenoten wat aan hebben? De RIONEDinnovatieprijs is een prijs voor de meest innovatieve ideeën voor het verbeteren van het stedelijk waterbeheer en de riolering.

Elk jaar organiseert Stichting RIONED de verkiezing van de innovatieprijs en zet de aanmeldingen in de spotlights. De vakwereld kiest vervolgens tijdens de RIONEDdag de meest aansprekende innovatie van het jaar.

Hoe meedoen?

Meedoen aan de RIONEDinnovatieprijs is eenvoudig. Ga naar de website van Stichting RIONED, lees de spelregels en voorwaarden, en stuur een e-mail. U kunt dit jaar uw inzending tot en met maandag 13 november 2024 indienen.

Waarom meedoen?

U krijgt de kans om uw ideeën te delen met een groot publiek. Uw inzending krijgt samen met alle andere ingestuurde innovaties een plekje op onze website riool.net. Wordt uw innovatie genomineerd, dan mag u uw idee tijdens de RIONEDdag op 1 februari 2024 aan alle aanwezigen presenteren. Voor de winnaar verzorgen we bovendien een persbericht.

Meld uw idee uiterlijk maandag 13 november 2023 om 12:00 uur (in de middag) aan en ding mee naar de RIONEDinnovatieprijs 2024.

Alle nieuwsberichten