Nieuws

Even voorstellen: Saskia Holthuijsen, André de Haan en Arianne Fijan

Publicatiedatum 10 maart 2023

Het RIONEDteam is begin dit jaar versterkt met Saskia Holthuijsen, André de Haan en Arianne Fijan. Zij stellen zich graag kort even aan u voor. Op de RIONEDdag donderdag 6 april kunt u ze alle drie ontmoeten en netwerken.

Saskia Holthuijsen: Belangrijk vind ik activiteiten, kennis en competenties, nodig voor het uitvoeren van gemeentelijke watertaken. Tijdens mijn tijd als assetmanager Waterketen bij Waternet heb ik gewerkt als BC-lid en kenniscoach voor Stichting RIONED. En nu dan vanuit Stichting RIONED! Ik zet ik mij sinds februari in voor de Branchestandaard gemeentelijke watertaken. Ook ga ik de internationale contacten aanhalen en volg ik de Europese ontwikkelingen op de voet. Dit geeft mij de mogelijkheden om ons vakgebied nog beter neer te zetten. 

Even voorstellen (vlnr): Saskia, André en ArianneVergroot afbeelding

Zoals ieder jaar kijk ik uit naar de ontmoetingen tijdens de RIONEDdag, en nu met dit bijzondere randje. Vragen? Stuur Saskia een e-mail

André de Haan: Sinds februari werk ik bij Stichting RIONED als projectmanager van de Kennisbank stedelijk water. Hiervoor heb ik gewerkt als beleidsmedewerker bij de gemeente Buren. Stichting RIONED is geen onbekende voor mij, want als BC-lid heb ik al met het team samengewerkt. Ik kijk ernaar uit om de kennis van ons vakgebied nog beter te laten aansluiten met de praktijk. Vragen? Stuur André een e-mail

Arianne Fijan: Ik zeg altijd ik hou van water, water en nog eens water. Eigenlijk komen nu veel disciplines samen bij Stichting RIONED waar ik half januari aan de slag ben gegaan. Van adviseur en projectleider voor het Hoogheemraadschap van Rijnland en beleidsadviseur Openbare ruimte voor de gemeente Gouda, werk ik nu als projectmanager aan onder meer de monitor gemeentelijke watertaken. Het is belangrijk om in kaart te krijgen hoe we als sector er voor staan. Vragen? Stuur Arianne een e-mail.

Ik wil mij aanmelden voor de RIONEDdag


Tijdens de RIONEDdag 2023 kunt u deelnemen aan verschillende programmaonderdelen. Er is keuze genoeg om uw vakkennis te verrijken. Lees meer over het hele programma van de RIONEDdag 2023.

In het aanmeldformulier geeft u uw keuze op voor twee sessies of één van de zeven microcursussen.

Aanmelden voor de RIONEDdag 2023

 

Alle nieuwsberichten