Nieuws

Word lid van ons RIONEDpanel

Publicatiedatum 08 januari 2024

Het afgelopen jaar heeft het RIONEDpanel meegedacht over de Kennisbank Stedelijk Water, RIONEDdag en datagedreven rioleringsbeheer/GWSW. Ook het komend jaar krijgen de RIONEDpanelleden vragen voorgelegd, bijvoorbeeld binnenkort sturen we korte enquête uit over revisies. 

Het vakgebied riolering en stedelijk water is volop in ontwikkeling en er liggen flinke opgaven voor de toekomst die een grote maatschappelijke impact hebben. Stichting RIONED zorgt voor toegankelijke en praktijkgerichte informatie en kennisuitwisseling. Deelnemers van het RIONEDpanel helpen ons om onze dienstverlening nog beter aan te laten sluiten bij de behoeftes van de vakwereld.

Ongeveer vier keer per jaar vragen wij de deelnemers van het RIONEDpanel naar hun mening over ontwikkelingen en behoeften in het vakgebied riolering en stedelijk water en welke mogelijkheden en oplossingen zij zien. 

Wilt u meedenken over riolering en stedelijk waterbeheer?

Word lid van ons RIONEDpanel. Iedereen die raakvlakken in zijn werk heeft of werkervaring heeft in het vakgebied riolering en stedelijk water kan lid worden van het panel.

Meld u direct aan voor het RIONEDpanel.

 

Wij zijn erg blij met uw betrokkenheid en bijdrage. Deelname aan het panel is vrijwillig. En u kunt zich op ieder moment weer afmelden voor het panel. Meer informatie over het RIONEDpanel.

 

Alle nieuwsberichten