RIONEDpanel

Laatst geac­tu­aliseerd 04 april 2023

Word lid van ons RIONEDpanel. Wij vragen deelnemers van het panel naar hun mening over ontwikkelingen en behoeften in het vakgebied riolering en stedelijk water en welke mogelijkheden en oplossingen zij zien. Met uw mening en feedback helpt u ons en de vakwereld riolering en stedelijk water.

Wat doet het panel?

Stichting RIONED werkt voor en met de vakwereld stedelijk water. Het vakgebied is volop in ontwikkeling en er liggen flinke opgaven voor de toekomst die een grote maatschappelijke impact hebben. Wij zorgen voor toegankelijke en praktijkgerichte informatie en kennisuitwisseling. Deelnemers van het RIONEDpanel helpen ons om onze dienstverlening nog beter aan te laten sluiten bij de behoeftes van de vakwereld.

Hoe werkt deelname aan het RIONEDpanel?

  • Als panellid ontvangt u ongeveer vier keer per jaar een e-mail met een uitnodiging van het onafhankelijk onderzoeksbureau DUO om online deel te nemen aan het onderzoek.
  • Het onderzoek bestaat uit een korte enquête of opdracht die tussen de 10 en 30 minuten duurt.
  • Achteraf laten wij u weten wat resultaten zijn en de acties die we naar aanleiding van deze resultaten hebben ondernomen.
  • Al uw antwoorden worden anoniem verwerkt. Uw gegevens worden zorgvuldig verwerkt volgens de geldende privacyregels.
  • U bent geheel vrij om per keer te bepalen of u deelneemt aan onze enquête of opdracht. Er is geen enkele verplichting.

Wie kan deelnemen aan het panel?

Wilt u meedenken over riolering en stedelijk waterbeheer? Iedereen die raakvlakken in zijn werk heeft of werkervaring heeft in het vakgebied riolering en stedelijk water kan lid worden van het panel.

Aanmelden RIONEDpanel

Wilt u zich aanmelden voor het RIONEDpanel? Wij zijn erg blij met uw betrokkenheid en bijdrage. Deelname aan het panel is vrijwillig. En u kunt zich op ieder moment weer afmelden voor het panel.

Meld u aan voor het RIONEDpanel

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het RIONEDpanel? Mail ons gerust.