Inloggen

Laatst geac­tu­aliseerd 04 november 2019

De begunstigers (‘de leden’) van Stichting RIONED

In Stichting RIONED participeren alle overheden en bedrijven die professioneel met stedelijk waterbeheer bezig zijn: gemeenten, waterschappen, provincies, aannemers, adviesbureaus, toeleverende bedrijven en onderwijsinstellingen. Zij zijn de begunstigers (‘de leden’) van Stichting RIONED.

Inloggen begunstigers Stichting RIONED 

Het besloten deel van de website is toegankelijk voor begunstigers van Stichting RIONED. Medewerkers van de begunstigende organisaties van Stichting RIONED loggen in met hun werkmailadres. Hebt u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Meld u dan aan. In principe is uw aanmelding binnen 15 minuten gerealiseerd en kunt u inloggen op het besloten deel van de website.

Inloggen (niet-begunstigers) particulieren 

Een particulier is iemand in zijn hoedanigheid van persoon, en/of iemand waarvan de werkgever geen begunstiger is van Stichting RIONED.

Als particulier hoeft u geen account aan te maken als u een product bestelt in de winkelwagen. Als u als particulier wel een account aanmaakt dan kunt u van de openbare artikelen gebruikmaken van de leeslijst en de pdf-generator. In principe is uw aanmelding binnen 15 minuten gerealiseerd en kunt u inloggen op het openbare deel van de website.

Nog geen begunstiger? 

Als uw organisatie (nog) geen begunstiger van Stichting RIONED is, zijn er pagina's van de Kennisbank Stedelijk Water die u na inloggen niet kunt bekijken. Deze zijn voorbehouden aan medewerkers van organisaties die begunstiger zijn.