Nieuws

Vacature Trainee Projectmanagement

Publicatiedatum 26 februari 2021

Wil jij als trainee ervaring op doen in de interessante en uitdagende wereld van stedelijk water? Ben je analytisch sterk en in staat de grote lijn te ontwaren zonder details uit het oog te verliezen? Trekt de combinatie van werken met mensen én aan de slag gaan met inhoudelijke thema’s je? Word dan trainee Projectmanagement bij Stichting RIONED!

Deze functie is in combinatie met het Nationaal Watertraineeship, een 2-jarig persoonlijk ontwikkelingsprogramma waarbij jij het beste uit jezelf en je toekomstige loopbaan leert halen.

De functie

Als trainee Projectmanagement heb je een gevarieerd pakket van kerntaken. Zo draag je bij aan het ontwikkelen, actueel houden en levendig maken van de Kennisbank stedelijk water. Je speelt zo dus een centrale rol in het kennismanagement van de stichting! Daarnaast neem jij het voortouw in de opzet en uitvoering van het HBO-onderwijsproject, waar je project- en kennismanagement samenbrengt. Ook ondersteun je Stichting RIONED bij het organiseren van verschillende sectorbijeenkomsten.

Bekijk de vacature Trainee Projectmanagement.

Het sollicitatieproces verloopt via het Nationaal Watertraineeship. De sluitingsdatum is dinsdag 16 maart 2021.

Alle nieuwsberichten