Nieuws

Nieuwe begunstigers eerste kwartaal 2024

Publicatiedatum 18 april 2024

In het eerste kwartaal heeft Stichting RIONED acht nieuwe begunstigers verwelkomd. In een overzicht presenteren wij de bedrijven en organisaties die zich hebben aangesloten. Lees ook meer over de voordelen van het begunstigerschap.

Van harte welkom aan de volgende organisaties en bedrijven:

Nepocon. Engineers met vernieuwingskracht die praktische en innovatieve oplossingen ontwikkelen op het gebied van civiele en bouwtechnische constructies en waterbouw.

Gemeente Vlieland. Gemeente in de provincie Friesland.

Aeres. Ingenieursbureau voor onafhankelijk onderzoek en advies voor milieu en archeologie.

Provincie Utrecht. Centraal gelegen provincie met als hoofdstad Utrecht.

Water Solutions. Adviesbureau dat duurzame oplossingen biedt voor het vakgebied stedelijk water. Richt zich op de realisatie van projecten voor opdrachtgevers zoals gemeenten en waterschappen, vaak in samenwerking met aannemers, meetbedrijven en ICT-experts.

Infra20 BV. Hier bent u aan het juiste adres voor de volledige voorbereiding van infrastructurele projecten, zoals bouw- en woonrijp maken van bouwplannen, klimaatadaptatie van bestaande wijken en reconstructies van riolering en wegen.

Hogeschool Inholland. Hier worden zelfstandig denkende professionals opgeleid en ontwikkelen ze praktijkgerichte kennis. Onder andere werken aan het toekomstbestendig maken van gebouwen en woonwijken of bedrijventerreinen waarbij wordt uitgegaan van de pijlers economie, techniek, projectmanagement en duurzaamheid.

Radboud Universiteit. Een universiteit die zich richt op de zorg voor elkaar en de wereld om ons heen en zetten zich in voor de emancipatie van sociale en culturele minderheden. Ze laten zich daarbij leiden door wetenschappelijke vragen en maatschappelijke uitdagingen.

 

Lid worden?

Nog geen lid van Stichting RIONED? Lees meer over de voordelen van het begunstigerschap en vraag meer informatie aan. Veel bedrijven en organisaties zijn al lid van Stichting RIONED, bekijk het volledige overzicht.
 

Informatie begunstigerschap

 

Alle nieuwsberichten