Nieuws

Leden gezocht voor werkgroep Riolering RAW-systematiek

Publicatiedatum 04 januari 2024

CROW start vanaf het eerste kwartaal 2024 met RAW werkgroepen, waaronder de Werkgroep Riolering. CROW zoekt voor deze werkgroep 6 tot 10 werkgroepleden, zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers voor de verduurzaming van RAW hoofdstuk 25 Riolering. 

CROW wil meer impact maken op het bereiken van de duurzame doelen waar de GWW sector voor gesteld staat, alle Infrawerken in 2030 klimaatneutraal en circulair aanleggen. Daarom is in 2021 bij CROW het programma Duurzaamheid gestart met als doel de Verduurzaming van het CROW portfolio.

Deelprogramma Verduurzaming RAW-systematiek

Het Deelprogramma Verduurzaming RAW-systematiek moet zorgen voor versnelling in het verduurzamen van de RAW-systematiek. De RAW-systematiek is een systematiek die jaarlijks meer dan 10.000 keer wordt gebruikt om infrastructurele werken uit te voeren. En dus een systematiek die een grote rol kan en moet spelen in de transitie naar het klimaatneutraal en circulair aanleggen van Infrastructurele werken.

Werkgroepleden Riolering gezocht

Vanaf Q1 2024 start CROW met een tiental nieuwe RAW werkgroepen. Allemaal onderwerpen die een bijdrage kunnen leveren aan de verduurzaming van de RAW-systematiek. CROW zoekt werkgroepleden voor het RAW hoofdstuk 25 Riolering.

Aanmelden en voorwaarde

Inhoudelijke informatie via tom.dewater@crow.nl. Aanmelden via werkgroep Riolering RAW-systematiek . Voorwaarde is uw registratie op RAW.nl, via Registreren.

Wat houdt deelname aan een RAW werkgroep in? Lees de flyer Mogen we kennis met je maken.

Alle nieuwsberichten