Webinars

Laatst geac­tu­aliseerd 15 december 2023

Wilt u uw kennis vergroten op het gebied van stedelijk waterbeheer en riolering? Stichting RIONED biedt haar begunstigers en hun medewerkers gratis webinars aan over een tal van onderwerpen. Blijf up-to-date in uw vakgebied en volg onze webinars. Terugkijken? Bekijk het overzicht van de gehouden webinars.

De webinars worden gegeven door professionals uit het vakgebied en auteurs die gewerkt hebben aan actualisaties van de Kennisbank Stedelijk Water. U krijgt praktische en actuele informatie en daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat.

Verrijk je kennis met webinars.Vergroot afbeelding

Voor wie?

Stichting RIONED organiseert de gratis webinars exclusief voor haar begunstigers en hun medewerkers.  Het gehele professionele werkveld van stedelijk waterbeheer is begunstiger van Stichting RIONED.

Agenda

Blijf op de hoogte via RIONEDnieuws en volg ons op LinkedIn.

Terugkijken?

Hieronder vindt u de webinars die de afgelopen maanden zijn gehouden. Bij elk webinar vindt u een handig overzicht wat is behandeld met vermelding van de starttijden in de opname.

Blijf op de hoogte

Op riool.net vullen we de agenda steeds aan met voor u interessante webinars. Blijf op de hoogte via RIONEDnieuws en volg ons op LinkedIn.