Aanmelden RIONEDdag 2024

Aanmelden
Begunstiger
Hele dag € 220.00
Niet begunstiger
Hele dag € 440.00

Aanmelden

Op deze webpagina vindt u het aanmeldformulier voor deelname aan de RIONEDdag. Meld u uiterlijk dinsdag 30 januari 2024 aan.

Keuzeprogramma

Let op! In het aanmeldformulier maakt u middels een uitklapmenu een keuze voor twee sessie of één microcursus.

Alle bedragen zijn exclusief 21% btw en de kosten voor eten en drinken (ontvangst, lunch en borrel) zijn inbegrepen. Voor de RIONEDdag 2023 gelden de Algemene voorwaarden bijeenkomsten van Stichting RIONED.

Lees meer over de voordelen van het begunstigerschap en vraag meer informatie aan. Bekijk het overzicht van begunstigers van Stichting RIONED.
 
Begunstiger Stichting RIONED € 220,-
Niet-begunstiger Stichting RIONED € 440,-
Student € 45,-
 

Studenten betalen het studententarief

Bent of kent u een student met interesse in ons werkveld? Voor studenten met interesse voor stedelijk waterbeheer is een extra lage toegangsprijs van € 45,- voor de hele dag. In het aanmeldformulier en de bevestiging krijgt u niet het studententarief te zien. Vermeld daarom bij het aanmeldformulier in het opmerkingenveld dat u student bent. Na ontvangst van de aanmelding neemt het secretariaat contact met u op.

Dieetwensen en voedselallergieën

Geef in het aanmeldformulier bij het opmerkingenveld uw eventuele dieetwensen en voedselallergieën op.

Bevestiging en afmelden

Rond maandag 22 januari 2024 ontvangt u per mail de laatste praktische informatie voor uw deelname aan de RIONEDdag. Bent u onverhoopt verhinderd? Tot en met maandag 22 januari 2024 kunt u kosteloos per e-mail annuleren. Een vervanger is welkom. De annulering of de gegevens van de vervanger graag doorgeven per e-mail via info@rioned.org.