Ter visie

Doorlopend input mogelijk op het GWSW

Publicatiedatum 01 juli 2019 Reageren uiterlijk 30 juni 2024

Het Gegevenswoordenboek Stedelijk Water (GWSW) is de open standaard met beschrijving van de objecten en beheeractiviteiten in ons domein.

Het GWSW is te raadplegen via de website https://data.gwsw.nl. Iedereen kan doorlopend commentaar ter verbetering geven via de reviewmogelijkheid, die te bereiken is via het logo  rechtsboven op elke pagina van elk GWSW-concept. U kunt vervolgens op de reviewsite inloggen met 'gast'/'gast', maar bij voorkeur maakt en gebruikt iedereen zijn eigen inloggegevens (zodat uw contactgegevens automatisch bij uw commentaar vermeld staan).

Alle wijzigingsverzoeken worden door het GWSW-beheerteam geregistreerd, besproken, van een pre-advies voorzien, voorgelegd aan de betreffende GWSW-werkgroep(en), verwerkt op basis van het besluit van de werkgroep(en) en uiteindelijk afgehandeld. Indieners worden gaandeweg dit proces op de hoogte gesteld van de uiteindelijke wijze van verwerking.

Aankondiging: De GWSW versie 1.7 zal de eerstvolgende versie zijn die de wijzigingsprocedure zal doorlopen in het voorjaar van 2024.

Alle artikelen ter visie