Even voorstellen: Marina van de Kaa en Axel Teysse

Ons team is dit voorjaar versterkt met projectassistent Marina van de Kaa en projectmanager Axel Teysse. Zij stellen zich graag voor.
 
Marina van de Kaa
Sinds 13 maart 2017 ben ik werkzaam bij Stichting RIONED in de functie van projectassistent. Ik neem de taken over van Sandra Onstein, die op haar beurt Edwine Verweij heeft vervangen. Ik heb voorheen gewerkt als managementassistent en officemanager bij diverse ICT-bedrijven.
 
Ik voel me nu al thuis in het RIONEDteam. De sfeer is persoonlijk en informeel en ik word nauw betrokken bij veel zaken waarmee RIONED zich bezighoudt. De externe contacten zijn zeer gevarieerd, wat de functie extra interessant en leuk maakt.
 
Naast mijn werk vind ik het leuk om te sporten, een goed boek te lezen, te genieten van een goed glas wijn, een mooie wandeling te maken of een theater of bioscoop te bezoeken.
 
Ik zie ernaar uit om met velen van u kennis te maken via persoonlijk of telefonisch contact en wellicht ontmoet ik u tijdens onze maxi- en minicursussen, de RIONEDdag of bij ons op kantoor. Graag tot ziens!
 
Axel Teysse
Na een aantal jaren bij verschillende werkgevers werkervaring opgedaan te hebben, ben ik vanaf 1 april 2017 werkzaam bij Stichting RIONED als projectmanager. Ik zal me voornamelijk richten op de verdere ontwikkeling van de nieuwe Kennisbank Stedelijk Water. Daarnaast ga ik me onder meer bezighouden met de minicursussen, de RIONEDdag en publiekscommunicatie.
 
Na mijn opleiding ‘Transnational Ecosystem-based Watermanagement’ aan de Radboud Universiteit Nijmegen ben ik mijn carrière gestart bij ingenieursbureau MWH in Arnhem. Vervolgens heb ik bij waterschap De Dommel gewerkt, ben ik enige tijd actief geweest als zzp’er en heb ik gewerkt bij Kinran Consultancy.
 
Naast mijn werk ben ik graag in de buitenlucht actief. In de winter sta ik meerdere malen per week op de schaatsen, die ik in de zomer omruil voor mijn racefiets. Daarnaast ga ik met enige regelmaat zeilen samen met mijn vriendin en wandel ik graag door de bossen en uiterwaarden in de omgeving van Nijmegen met mijn (bijna) 1 jaar oude labrador. Ook gooi ik graag een hengeltje uit in één van de mooie wateren die Nederland rijk is.
 
Ik kijk met veel plezier uit naar de samenwerking met u binnen één van de projecten van Stichting RIONED, of op de symposia, minicursussen en andere evenementen waar RIONED actief is.

Over RIONED


U Bezocht Onlangs


GEEF UW SUGGESTIE