Nieuws

Wilt u met uw kennistafel op de RIONEDdag 2022 staan?

Publicatiedatum 11 oktober 2021

Kennis delen is één van elementen van de RIONEDdag, de jaarlijkse bijeenkomst en ontmoetingsplek voor de vakwereld stedelijk waterbeheer. Aan de kennistafels gaat u met vakgenoten over afgebakende onderwerpen het gesprek aan. Wilt u uw kennis en ervaringen delen op de RIONEDdag op 27 januari 2022 in de Jaarbeurs Utrecht delen? Stuur uw onderwerp uiterlijk zondag 31 oktober in!

De RIONEDdag 2022 is verplaatst naar donderdag 16 juni 2022. Bekijk het hele programma.

Grijp uw kans om met een onderwerp naar uw keuze opgenomen te worden in het programmaonderdeel ‘Kennistafels’ van de RIONEDdag 2022. En als u er staat, mag u de hele RIONEDdag gratis bijwonen.

Wat zijn de kennistafels?

Een kennistafel bestaat uit één (twee) spreker(s), een fysieke tafel met een banier van uw eigen ontwerp en een vermelding van uw naam/organisatie in het programma van de RIONEDdag 2022. De bezoeker kiest op basis van deze informatie welke kennistafels hij wilt bezoeken. Het gesprek duurt steeds een kwartier.

Welke onderwerpen zijn geschikt?

Een commissie toetst uw aanmelding op een aantal criteria en maakt een selectie op basis van aansluiting bij het vakgebied stedelijk waterbeheer. Uw kennistafel kan bijvoorbeeld gaan over een innovatie of product, een belangrijk onderwerp of gedachtegoed, een resultaat of realisatie van een project. Puur commerciële uitingen zijn niet toegestaan.

Lees meer over de voorwaarden voor aanmelding, de procedure en de selectiecriteria.

Geef u op voor een kennistafel

We ontvangen uw voorstel voor een kennistafel graag uiterlijk zondag 31 oktober 2021. Uw voorstel met als titel ‘Aanmelding kennistafel [vul hier uw onderwerp in]’ kunt u mailen naar Jay Jay Kleinendorst, projectmanager Stichting RIONED.

Alle nieuwsberichten