Nieuws

Wilt u andere gemeenten inspireren in Circulair stedelijk waterbeheer?

Publicatiedatum 10 juli 2023

Bent u een visionair die de infrastructuurindustrie wil transformeren? Of gewoon iemand die het zonde vindt om goede producten weg te gooien? Heeft u initiatief genomen voor het hergebruik van bijvoorbeeld buizen, kolken of het implementeren van andere duurzame innovaties in stedelijk waterbeheer? Dan is Stichting RIONED op zoek naar u.

Stichting RIONED, is op zoek naar beheerders, beleidsmedewerkers of projectleiders die hun ervaring en/of kennis willen delen. Met deze ervaringen wil Stichting Rioned bewustwording creëren over de kritische factoren die maken dat een circulaire doelstelling gehaald wordt of juist niet. Samen met een aantal experts of ervaringsdeskundigen wil Stichting RIONED inzicht krijgen in de rol van doeltreffende beleidsformulering en bedrijfsstrategieën binnen circulair stedelijk waterbeheer.

Hoe pakt Stichting RIONED dit onderzoek naar Circulair stedelijk waterbeheer aan?

  • Zij analyseren 5-7 fascinerende casestudies van circulaire projecten binnen stedelijk waterbeheer. 
  • Zij gaan in gesprek met overheidsinstanties, aannemers en andere belanghebbenden om waardevolle inzichten te vergaren. 
  • Met behulp van deze inzichten zullen zij projectanalyses uitvoeren en "lessons learned" op toegankelijke wijze delen. Denk aan inspirerende bijeenkomsten en boeiende presentaties.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in deelname aan dit onderzoek of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Marleen Arntz, projectmanager van Stichting RIONED, via telefoon 0318 - 631 111 of stuur een e-mail naar marleen.arntz@rioned.org

We kijken uit naar uw betrokkenheid bij ons streven naar een circulair stedelijk waterbeheer.

Alle nieuwsberichten