Nieuws

Webinar: Te veel te doen? Zet zelf verandering in gang!

Publicatiedatum 09 november 2021

Ervaart u ook dat er steeds meer te doen is, ervaren collega’s uitstromen en er vaak geen mensen bijkomen? En wilt u verandering? In het webinar ‘Hoe krijg ik voldoende geschikte collega’s?’ op donderdag 18 november 2021 ziet u hoe uw vakgenoten dat hebben gedaan. Laat u inspireren en zet zelf de stap naar een oplossing.

Webinar ‘Hoe krijg ik voldoende geschikte collega’s?’

Heeft uw organisatie nog wel alle kennis in huis en voldoende fte’s om de gemeentelijke watertaken uit te voeren? Inzicht hierin opent voor veel managers de ogen dat er iets moet veranderen. Met de Branchestandaard organisatiescan van Stichting RIONED krijgen gemeenten dit inzicht. Meer dan 150 gemeenten hebben de organisatiescan al uitgevoerd. In het webinar op donderdag 18 november krijgt u handvatten om uw collega’s en manager warm te krijgen om ook aan de slag te gaan.

Janine Leeuwis-Tolboom (Royal HaskoningDHV) begeleidt als RIONEDadviseur gemeenten bij de Branchestandaard organisatiescan en deelt in het webinar haar ervaringen en adviezen. Daarbij laat ze zien hoe ze meedenkt met de aanpak die het beste past in uw situatie, op zowel persoonlijk als organisatieniveau.
Julia Donker (Gemeente Utrecht) vertelt hoe de organisatiescan geholpen heeft om met een overbelaste afdeling een nieuwe start te kunnen maken.
Tijdens het webinar komen ook ervaringen met en mogelijkheden voor het oplossen van een eventueel personeelstekort aan bod.

Meer informatie en aanmelden webinar

Overige webinars en terugkijken

Stichting RIONED organiseert doorlopend webinars. Zo kunt u op donderdag 2 december het webinar Handen en voeten geven aan circulariteit volgen. Hebt u een webinar gemist? U kunt de webinars allemaal terugkijken.

Alle nieuwsberichten