Nieuws

Webinar over hoeveel en welk personeel

Publicatiedatum 05 oktober 2023

Hoeveel personeel heeft een gemeente nodig voor de gemeentelijke watertaken? En wat moet dat personeel weten en kunnen? Dat is gedetailleerd uitgewerkt in het geactualiseerde kennisbankonderdeel Personeel. In dit webinar op 9 november 2023 helpen Janine Leeuwis-Tolboom en Erik Liefting u op weg om de personele situatie specifiek te maken voor uw gemeente.

Tijdens het webinar Personeel voor de gemeentelijke watertaken op donderdag 9 november 2023 krijgt u inzicht in hoeveel en welke mensen u nodig hebt om uw gemeentelijke watertaken goed uit te kunnen voeren. 

Voor wie?

Inzicht in de benodigde bemensing is verhelderend voor de beleidsmedewerker gemeentelijke watertaken, de leidinggevende, de interne opdrachtgever die verantwoordelijk is voor het product stedelijk water en het stafmanagement dat verantwoordelijk is voor de algehele personeelszorg. Een heldere meting helpt als gezamenlijk vertrekpunt voor gesprek over de benodigde en beschikbare personele middelen.

Wat komt aan bod?

U krijgt een beeld van de watertaken die doorgaans in een gemeente uitgevoerd moeten worden, en van de formatieplaatsen, kennis en vaardigheden die hiervoor nodig zijn. Janine Leeuwis – Tolboom (Royal HaskoningDHV) en Erik Liefting (Partner4UrbanWater) vertellen u ook hoe u dit uit kunt rekenen voor uw situatie op basis van gemeentegrootte en andere gemeentespecifieke eigenschappen. Ook komen de mogelijkheden aan bod die er zijn om tekorten aan te pakken.

Meer informatie en aanmelden 

Het webinar begint om 13.30 uur. U kunt u tot één dag voor het webinar aanmelden. Heeft u wel interesse, maar bent u onverhoopt verhinderd? Dan is het nog steeds zinvol om u aan te melden. Wij sturen namelijk een bericht naar alle mensen die zich hebben aangemeld, zodra het webinar terug te kijken is op riool.net.

Blijf op de hoogte

Op de Webinarpagina vindt u een overzicht van de webinars die op het programma staan. Ook kunt u hier eerder uitgezonden webinars terugkijken. 

Blijf op de hoogte via RIONEDnieuws en volg ons op LinkedIn.

Alle nieuwsberichten