Nieuws

Webinar Gezond rioleren en veilig stadswater in en buiten coronatijd

Publicatiedatum 25 mei 2020

Op donderdag 4 juni organiseert Stichting RIONED voor begunstigers een gratis webinar over de risico’s van SARS-CoV-2 en andere ziekteverwekkers in afvalwater. Heleen de Man (Sanitas Water) en Hugo Gastkemper geven na een introductie over de gezondheidsrisico’s van (afval)water antwoord op diverse vragen rond het coronavirus. Aanmelden kan tot en met 3 juni.

Stedelijk waterbeheer doe je voor de gezondheid van mensen. En professionals moeten gezond omgaan met afvalwater. Het webinar “Gezond rioleren en veilig stadswater in en buiten coronatijd” gaat over alle gezondheidsaspecten van stedelijk water, zowel SARS-CoV-2 als andere ziekteverwekkers. Aan bod komen onder meer: besmettelijkheid coronavirus, rioolreiniging, persoonlijke beschermingsmiddelen, protocollen 1,5-metersamenleving, omgaan met mondkapjes, ontluchting riolering, zwemmen in open water, overstorten en fonteinen. En er is aandacht voor de vragen die u als deelnemer stelt en wat op dat moment actueel is.

Het webinar vindt plaats op donderdag 4 juni om 13.30 uur. Wij nodigen onze begunstigers van harte uit kosteloos deel te nemen. De sprekers zijn Heleen de Man (Sanitas Water) en Hugo Gastkemper (Stichting RIONED). U kunt zich tot en met 3 juni aanmelden.

Aanmelden is niet meer mogelijk. U kunt het webinar terugkijken.
 

Alle nieuwsberichten