Nieuws

Volg dit najaar de innovaties met drie nieuwe webinars 

Publicatiedatum 07 september 2021

Met de drie webinars van dit najaar blijft u op de hoogte van de innovaties binnen het stedelijk waterbeheer. Zo krijgt u een nieuw perspectief door een inkijkje in de radicale Vlaamse hemelwateraanpak, ziet u hoe u BGT-data slim kunt gebruiken voor modelleren én leert u meer over circulair stedelijk waterbeheer.

We zetten de drie webinars op een rij:

Kijkje in de Vlaamse keuken

Vlaanderen kiest veel radicaler dan Nederland voor verwerking van hemelwater op particulier terrein en aanpak bij de bron. Hugo Gastkemper (Stichting RIONED) gaat op donderdag 7 oktober in het webinar Hemelwater, de Vlaamse aanpak in gesprek met Wendy Francken (VLARIO) om uit te zoeken wat we kunnen leren van onze zuiderburen.

BGT-data slim inzetten voor modelleren

Op donderdag 4 november laat Arnold van ’t Veld (Nelen & Schuurmans) zien hoe u aan de slag gaat met de BGT-Inlooptool en de BGT-Inlooptabel. In het webinar De BGT als goede basis voor systeeminzicht leert u hoe u uit de Basiskaart Grootschalige Topografie (BGT) een eenvoudige basis legt voor de oppervlakken in een hydraulisch model.

Circulair stedelijk waterbeheer

Tot slot krijgt u met het webinar op 2 december meer inzicht in (de mogelijkheden van) circulair stedelijk waterbeheer. Meer informatie volgt later, houd hiervoor de nieuwsbrief RIONEDnieuws in de gaten!

Aanmelden, meedoen en terugkijken

De webinars beginnen om 13.30 uur. U kunt zich tot één dag voor het webinar aanmelden. Hebt u wel interesse, maar bent u onverhoopt verhinderd? Dan is het nog steeds zinvol om u aan te melden of uw aanmelding te laten staan. Iedereen die zich heeft aangemeld, krijgt namelijk een bericht zodra het webinar terug te kijken is op onze website.

Blijf op de hoogte

Op de Webinarpagina vindt u een overzicht van de webinars die op het programma staan. Ook kunt u hier eerder uitgezonden webinars terugkijken. 

Blijf op de hoogte via RIONEDnieuws en volg ons op LinkedIn.

Alle nieuwsberichten