Nieuws

Vier webinars om terug te kijken

Publicatiedatum 25 juni 2021

De afgelopen vier webinars over actuele onderwerpen stedelijk waterbeheer en riolering heeft u met velen bijgewoond. Mocht u ze gemist hebben als begunstiger kunt u de webinars die we in april, mei en juni uitzonden op riool.net terugkijken.

Blijf op de hoogte in uw vakgebied en bekijk onze webinars. Hebt u de afgelopen vier webinars gemist? We zetten ze hier op een rij:

In het webinar De gemeenterol bij zwemmen in oppervlaktewater gingen Imke Leenen (H2Oké) en Erwin Rebergen (Utrecht) in op de verplichtingen, mogelijkheden en keuzes die gemeenten hebben bij niet officiële zwemplaatsen.

Peter Wonink (Roelofs Advies en Ontwerp) en Marije Smit (Ede) vertelden in het webinar Rioolinstortingen registreren: Hoe en waarom? waarom het zo belangrijk is om rioolinstortingen landelijk te registreren, en hoe u dat doet.

Jeroen Langeveld (Partners4UrbanWater) nam u in het webinar Wateroverlast: Waar ligt de echte oorzaak? mee in de route van het hemelwater in het stedelijk watersysteem. Hij liet zien welk type maatregel op welke plek past.

Afsluiter van de reeks voor de zomer was het webinar De grote winst van doordacht kolkenbeheer. Johan Post (Partners4UrbanWater) en Matthijs Rietveld (PWN) vertelden wat we weten over het gedrag van kolken en hoe u het kolkenbeheer kunt optimaliseren.

Stichting RIONED organiseert de gratis webinars exclusief voor haar begunstigers en hun medewerkers. Met veel plezier hebben we de afgelopen maanden 16 webinars over stedelijk waterbeheer en riolering samen met bekende experts uit het vakgebied gemaakt. Bekijk het overzicht van gehouden webinars.

Wij kijken uit naar de volgende reeks webinars in het najaar. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor de aankonding.

Alle nieuwsberichten