Nieuws

Vacature: Directeur Stichting RIONED

Publicatiedatum 20 mei 2021

Het bestuur van Stichting RIONED is op zoek naar een gedreven, verbindende en strategisch sterke directeur. Heeft u affiniteit met techniek en beleid voor infrastructuur, waterbeheer en ruimtelijke inrichting en wilt u zich inzetten voor deze bevlogen Stichting RIONED? Reageer dan graag zo spoedig mogelijk.

In het functieprofiel staat als opdracht:

U richt zich op de begunstigers en zorgt ervoor dat u samen met hen innovatie tot stand brengt en trends signaleert. Het formuleren van antwoorden en het aanreiken van oplossingen voor en met de sector en het bevorderen van voldoende gekwalificeerd personeel, zijn van belang voor de positie van de sector en Stichting RIONED in de toekomst.
Samenwerking met de verschillende partners is noodzakelijk in het kader van de verschillende complexe opgaven in de toekomst op het gebied van de energietransitie en klimaatverandering en de vraagstukken die daarmee samenhangen. Daarnaast geeft u nieuwe impulsen aan het huidige beleid en stimuleert en faciliteert u innovatie en de digitale transitie die nodig is om de verschillende kennissystemen en data-uitwisseling mogelijk te maken.

In het kort zijn we op zoek naar:

  • Verbinder pur sang met kennis van en passie voor stedelijk waterbeheer.
  • Richting geven aan de strategie en doorontwikkeling van Stichting RIONED.
  • Gezaghebbend boegbeeld, politiek-bestuurlijk sterk, uitstekend netwerker.

Lees hier de uitgebreide toelichting op de functie Directeur Stichting RIONED en de sollicitatieprocedure.

 

Alle nieuwsberichten