Nieuws

Stichting RIONED zoekt 2 Projectmanagers

Publicatiedatum 08 januari 2021

Wil je een bijdrage leveren aan de vernieuwing en versterking van het vakgebied stedelijk waterbeheer en ben je projectmatig sterk? Stichting RIONED zoekt een Projectmanager Kennisoverdracht en een Projectmanager Kennisontwikkeling. We zien graag je sollicitatie uiterlijk maandag 1 februari 2021 tegemoet.

Projectmanager Kennisoverdracht

Jouw rol

Als projectmanager ben je medeverantwoordelijk voor het organiseren van projecten die in de kennisbehoefte van de professionals voorzien, waaronder bijeenkomsten en vooral de voortdurende vernieuwing van de Kennisbank Stedelijk Water. Zij is de kennisbasis voor de professionals op gebied van stedelijk waterbeheer: de juiste inhoud, actueel, gezaghebbend en overzichtelijk gepresenteerd. De komende jaren ontwikkelt de Kennisbank zich tot een online leeromgeving.
Als projectmanager organiseer je de vernieuwing samen met auteurs en begeleidingscommissies. Je houdt het overzicht en ziet de details. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor de projecten waarbij je collega’s van Stichting RIONED als klankbord optreden. Het overbrengen van de bereikte resultaten naar de vakwereld is ook een essentieel onderdeel van jouw rol. Je werkt samen in een team van een collega-projectmanager, communicatiemedewerkers en een programmamanager.

Projectmanager Kennisontwikkeling

Jouw rol

Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van projecten die - in samenwerking met stedelijk waterbeheerders, specialisten en onderzoekers - praktisch toepasbare kennis ontwikkelen voor klimaatrobuust, duurzaam en doelmatig stedelijk waterbeheer. Je gebruikt je antennes en inhoudelijke vakkennis voor het signaleren van kennisbehoeften. Je weet kennisvragen om te zetten in aansprekende projectvoorstellen. Samen met andere kennisorganisaties organiseer je dat belanghebbenden inhoudelijk, beleidsmatig en financieel participeren in de realisatie van kennisontwikkeling. Daarbij bewaak je jouw projecten op inhoud, financiën en tijd. Tenslotte ben je vaardig in de communicatie over de bereikte resultaten van kennisontwikkeling. Verder ben je betrokken bij bijeenkomsten van Stichting RIONED en kan je, mede afhankelijk van je eigen interesses, andere typen projecten uitvoeren. Je werkt primair samen met de programmamanager onderzoek en ontwikkeling.

Meer informatie

Word je enthousiast over een of beide functies? Lees meer over wat wij vragen en bieden, de organisatie en de sollicitatieprocedure. We zien graag je sollicitatie uiterlijk maandag 1 februari 2021 tegemoet.

Alle nieuwsberichten