Nieuws

Nieuwe begunstigers 3e kwartaal 2021

Publicatiedatum 11 oktober 2021

In het derde kwartaal hebben zes nieuwe begunstigers zich aangesloten bij Stichting RIONED. In een overzicht presenteren wij de bedrijven en organisaties die zich hebben aangesloten. Lees ook meer over de voordelen van het begunstigerschap.

Van harte welkom aan de volgende bedrijven en organisaties:

  • Prommenz. Advies- en ingenieursbureau met alle kennis in huis om ruimtelijke projecten te begeleiden. De logica vanuit de civiele techniek en de nauwkeurigheid van het omgevingsrecht, hebben geleid tot doelgerichte en mensgerichte aanpak.
  • GWW-ingenieurs. Gespecialiseerd op het gebied van grond-, weg- en waterbouw.  Adviseurs die de opdrachtgever in het gehele traject - van voorbereiding tot beheer - adviseren en ondersteunen.
  • Gemeente Ameland. Ameland ontspant, verkwikt, en geeft nieuwe energie.
  • Tritium Advies. Onderzoekt en adviseert bij vraagstukken op het gebied van bouwen, milieu en veiligheid.
  • Corovum Advies. Ondersteunen als adviseur opdrachtgevers bij de realisatie van projecten op het gebied van infrastructuur, civiele techniek en ruimtelijke ordening.
  • ORBIS Engineering. Biedt diensten aan als aanvulling op uw boor-, exploratie- en productieprogramma's.

Lid worden?

Nog geen lid van Stichting RIONED? Lees meer over de voordelen van het begunstigerschap en vraag meer informatie aan. Veel bedrijven en organisaties zijn al lid van Stichting RIONED, bekijk het volledige overzicht.

Informatie begunstigerschap

Alle nieuwsberichten